Esti aici
Acasa => Monden => Irinel Columbeanu, adevărul despre escapada cu cele două domnișoare: „Cui nu îi plac fetele tinere?”

Irinel Columbeanu, adevărul despre escapada cu cele două domnișoare: „Cui nu îi plac fetele tinere?”

După ce, o perioadă, a fost într-un con de umbră după ce și-a pierdut toată averea, Irinel Columbeanu pare să-și fi revenit, cel puțin în ceea ce privește apetența pentru domnișoarele tinere. Iată ce spune după ce a fost surprins într-o companie neașteptată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Despre Irinel Columbeanu se poate spune că s-a ridicat ca pasărea Phoenix din propria cenușă… După ce a ajuns, dintr-un palat, să locuiască într-un apartament modest și să conducă o mașină la mâna a doua, omul de afaceri pare să nu se lase doborât.

Mai mult, recent acesta a fost surprins în compania a două domnișoare tinere și, firesc, s-a pus întrebarea dacă fostul milionar de la Izvorani e pe cale să-și refacă viața. Răspunsul său a fost surprinzător.

Irinel Columbeanu, adevărul despre escapada cu cele două domnișoare: "Cui nu îi plac fetele tinere?"Irinel Columbeanu, adevărul despre escapada cu cele două domnișoare: "Cui nu îi plac fetele tinere?"

Irinel Columbeanu, pregătit pentru o nouă relație?

De-a lungul timpului, la brațul lui Irinel Columbeanu s-au aflat vedete ca Romanița, Anna Lesko și ulterior Monica Gabor, pe care chiar el a făcut-o celebră. Odată cu trecerea anilor, și vârsta iubitelor sale a scăzut vertiginos, între Columbeanu și Monica Gabor fiind nu mai puțin de 30 de ani diferență. Recordul a fost bătut însă de Oana Cojocaru, ultima lui iubită, cu aproape 40 de ani mai tânără ca el.

Citește și: Irinel Columbeanu, dezvăluiri picante în viitoarea sa carte: „Povestesc și despre relațiile pe care le-am avut cu diverse femei celebre”

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre divorțul de Monica Gabor. De ce nu a lăsat-o pe Irina să plece în America, după separare

Citește și: Andreea Ibacka, anunțată de medic la începutul sarcinii că poate avea tripleți: „Când am văzut acel hormon, m-am cam speriat”

Citește și: Ana Porgras, detalii inedite despre relația cu Zanni de la Survivor. „Era gelos tare…’

Recent, fostul milionar de la Izvorani a intrat din nou în atenția presei, după ce a fost surprins în compania a două tinere domnișoare sexy, cu fuste mini.

“Cui nu îi plac fetele tinere? Ele îmi dau energie și îmi iau energia. Când ajung la un consens cu una dintre domnișoarele cu care am fost surprins am să vă comunic”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Playtech.

Adevărul despre căsnicia cu Monica

Deși a avut mai multe iubite superbe și celebre, Irinel Columbeanu a mărturisit că, dacă ar fi să se împace acum cu una dintre ele, aceea ar fi Monica Gabor, fosta lui soție. Căsnicia dintre Irinel Columbeanu și Monica a fost, fără doar și poate, una dintre cele mai comentate în presa momentului, la fel și divorțul lor. Omul de afaceri a mărturisit recent care au fost motivele pentru care mariajul lor s-a destrămat și a recunoscut că vina i-a aparținut, de fapt, lui!

Monica trăiește deja de ani buni în America, unde și-a refăcut viața
alături de un alt milionar, Mr. Pink. Între timp, Irinel Columbeanu a
trecut de la statutul de milionar și, implicit, răsfățat al sorții, la
cel de chiriaș la bloc și posesor de mașină second hand. Între timp,
omul de afaceri și-a reconsiderat opinia cu privire la fosta lui soție,
cu care acum se află în relații bune… Și, mai mult, a recunoscut că vina
eșecului în mariaj i se datorează.

„Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood.

O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie,
oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât
fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid
foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria
nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare.
Dragostea cu sila nu se poate!’
, a declarat omul de afaceri la un post TV.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: