Esti aici
Acasa => Monden => Irina Tănase, transformare spectaculoasă. Ce schimbări estetice și-a făcut fosta iubita a lui Liviu Dragnea

Irina Tănase, transformare spectaculoasă. Ce schimbări estetice și-a făcut fosta iubita a lui Liviu Dragnea

Irina Tănase a trecut printr-o transformare spectaculoasă. Asta arată cele mai recente imagini postate de blondină pe rețelele de socializare. În fotografii, fosta iubită a lui Liviu Dragnea pare că și-a făcut unele schimbări la nivelul buzelor, ce sunt acum mai pline, în comparație cu look-ul anterior. Iată cum s-a afișat în fața urmăritorilor ei, în urmă cu scurt timp!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irina Tănase a trecut recent printr-o transformare spectaculoasă. La această concluzie au ajuns internauții, după ce au văzut ultima postare făcută de blondină pe Instagram. În urmă cu doar câteva ore, fosta iubită a lui Liviu Dragne a reușit să-i ia pe toți prin surprindere. Zâmbitoare, aceasta și-a făcut un selfie în mașină, și pare că și-ar fi făcut unele schimbări la nivelul buzelor.

Irina Tănase continuă să fie în centrul atenției, după ce s-a aflat că ea și Liviu Dragnea au ajuns la despărțire. După anunțul separarării, blondina a fost o prezență discretă pe rețelele de socializare, semn că trece printr-o perioadă delicată. Astăzi, însă, ea i-a lăsat mască pe toți prin cel mai recent InstaStory, deoarece pare că a trecut printr-o transformare radicală.

Citește și: Liviu Dragnea, prima apariție după despărțirea de Irina Tănase.Cum s-a afișat în Teleorman

Citește și: Cu ce se ocupă Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea.Ce studii are

Citește și: Gina Pistol apare în noul videoclip al lui Smiley:„Este strigătul interior al oricărui om”

Citește și: Andrei Ștefănescu și fosta soție, Antonia, primele declarații după ce fostul ei iubit a spus că s-au împăcat:„Atunci când ai un copil…”

Irina Tănase, transformare spectaculoasă

Deși se spune că după o despărțire, în general, femeile merg la salon pentru o tunsoare sau pentru a-și schimba culoarea părului, Irina Tănase ar fi apelat la alte modificări. Tânăra s-a fotografiat în mașină, în urmă cu câteva ore, și pare că și-ar fi făcut niște intervenții estetice discrete la nivelul buzelor. Nu ar fi de mirare, având în vedere că injecțiile cu acid hialuronic sunt la modă în zilele noastre.

În poza postată de Irina Tănase la InstaStory, aceasta apare zâmbind și cu niște buze ce par a fi mai pline decât de obicei. Nu se știe, însă, cert dacă e vorba despre o intervenție estetică sau despre filtrele de pe Instagram ori cele de editare ale fotografiilor.

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au separat după o relație de 8 ani

Anul trecut, fanii Irinei Tănase și ai lui Liviu Dragnea au primit o veste neașteptată. Blondina confirma atunci despățirea de politician, după opt ani de relație. A descris această separare ca fiind cel mai dureros moment trăit vreodată și a precizat că nu i-a fost niciodată indifelă, în ciuda speculațiilor apărute în spațiul public.

Potrivit spuseșor ei de atunci, despărțirea dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea s-a produs brusc. Aceasta ar fi primit un SMS, într-o noaptea, din partea lui, iar ulterior nu ar mai fi reușit să dea de el.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă.

Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală.”, spunea atunci Irina Tănase.

Sursă foto: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: