Esti aici
Acasa => Monden => Ioniță de la Clejani: „Fulgy e la arest 29 de zile”

Ioniță de la Clejani: „Fulgy e la arest 29 de zile”

Veste bombă în showbiz-ul românesc! La mai bine de o săptămână după ce a izbucnit scandalul cu droguri, Fulgy a fost arestat, pentru 29 de zile. Ioniță de la Clejani, tatăl său, este cel care a făcut anunțul, dar și primele declarații pe acest subiect.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nimic nu se compară cu durerea unui părinte atunci câd copilul său are greutăți sau provoacă probleme dar, în această perioadă, e greu să dai crezare declarațiilor pe care le fac Ioniță și Viorica de la Clejani. Nu de alta dar, pentru a-și apăra copilul, respectiv pe Fulgy, care este implicat de zece zile într-un scandal cu droguri, au făcut afirmații contradictorii. Nu îi judecăm, așa cum am precizat, pentru că durerea unui părinte nu poate fi judecată.

Surpriză, însă! După ce a încercat toate metodele să-și apere băiatul, Ioniță de la Clejani a făcut o declarație surprinzătoare, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV: ”E băiatul meu, a greșit, dar este victima unor nenorociți! Ce Alex Velea e sfânt? Nici ăla cu cu studioul nu e sfânt! Fulgy e 29 de zile la arest! Când va ieși va avea niște restricții de la mine foarte mari”, a declarat Ioniță de la Clejani, la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Viorica de la Clejani nu s-a lăsat nici ea mai prejos și a dat în iubitele fiului său.”Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”, a spus, nervoasă, Viorica.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: