Esti aici
Acasa => Monden => Ioniță de la Clejani, după ce Fulgy a fost prins drogat la volan: „Este un băiat major”

Ioniță de la Clejani, după ce Fulgy a fost prins drogat la volan: „Este un băiat major”

Fulgy, fiul în vârstă de 23 de ani al lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, a fost prins în timp ce conducea sub influența drogurilor. Totul s-a petrecut sâmbătă noaptea, 29 mai, în București. După incident, Ioniță de la Clejani a avut o primă reacție după ce au apărut în presă informațiile refetitoare la fiul lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fulgy, fiul cuplului Ioniță și Viorica de la Clejani, s-a filmat în timp ce conducea pe străzile din Capitală, sâmbătă noaptea. După câteva ore, acesta a fost oprit în trafic de poliție și, în urma testului, s-a constatat că Fulgy consumase canabis. Fratele Margheritei a fost condus la sediul INML pentru recoltare de probe biologice.

Ioniță de la Clejani, după ce Fulgy a fost prins drogat la volan: „Este un băiat major”Ioniță de la Clejani, după ce Fulgy a fost prins drogat la volan: „Este un băiat major”

La sediul INML, unde a fost condus Dan Manole, alias Fulgy, au fost prezenți și părinții acestuia, Ioniță și Viorica de la Clejani. Tatăl tânărului a avut o primă reacție după ce Fulgy a fost prins în timp ce conducea sub influența drogurilor și a făcut câteva declarații la postul de televiziune Antena Stars.

Citește și: Fulgy, fiul Clejanilor, internat din cauza drogurilor:”Tata a băgat în mine 800.000 de euro”

Citește și: Fulgy s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins drogat la volan:”Sunt plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină”

Citește și: Fulgy de la Clejani a anunțat că se însoară!Primele imagini cu noua iubită

Citește și: Irina Loghin, dezvăluiri despre Revelioanele cu Ceaușescu:„A venit la cabina noastră și i-a zis lui Benone…”

Ioniță de la Clejani, după ce Fulgy a fost
prins drogat la volan

Ioniță de la Clejani nu a dorit să ofere
foarte multe detalii referitoare la faptul că Fulgy a fost prins sub influența
drogurilor în timp ce se afla la volan. Soțul Vioricăi de la Clejani a spus că
cel care trebuie întrebat despre cele ce s-au întâmplat este Fulgy, având în
vedere că este un băiat major și își poate asuma răspunderea pentru faptele
sale.

„Nu trebuie să mă întrebaţi pe mine ce s-a întâmplat! Vorbiţi cu Fulgy, este un băiat major. Nu vreau să fac nicio declaraţie despre incident”, a spus Ioniță de la Clejani pentru Antena Stars.

În urma acțiunilor sale, mai exact pentru faptul că a fost prins drogat la volan, oamenii legi au deschis un dosar penal pe numele acestuia.

Fulgy, cercetat penal pentru că a fost prins drogat la volan

Faptul că Fulgy va fi cercetat penal pentru
faptele sale se arată în comunicatul oferit de Poliție. În urma testului, s-a
dovedit că fiul lui Ioniță de la Clejani a consumat canabis atunci când
conducea.

„Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost depistat conducând pe o stradă din sectorul 3 al Capitalei sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a indicat faptul că aceasta a consumat canabis.

În cauză a fost condus la sediul I.N.M.L. în vedere prelevării de probe biologice și a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, se arată în comunicatul transmis de Poliție.

Sursa Foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: