Esti aici
Acasa => Monden => Ionela Prodan a fost internată în spital, din nou. Medicii sunt îngrijorați

Ionela Prodan a fost internată în spital, din nou. Medicii sunt îngrijorați

Mama Anamariei Prodan Reghecampf a ajuns din nou pe mâna medicilor. Ionela Prodan a fost internată astăzi în spital pentru mai multe investigații. Starea de sănătate a interpretei de muzică populară nu este una tocmai bună.

Ionela Prodan a fost internată de urgență la Spitalul Elias din București, după ce s-a descoperit că aceasta are mai multe probleme cu ficatul și cu pancreasul. Medicii sunt îngrijorați în ceea ce privește starea de sănătate a interpretei de muzică populară și au făcut un set de analize, însă, din păcate, diagnosticul nu este deloc unul bun. Se pare că tramentul pe care care mama Anamariei Prodan Reghecampf îl urmează nu prea mai dă rezultate. Boala de care suferă o macină pe zi ce trece, iar doctorii sunt îngrijorați.

Surse medicale din cadrul Spitalului Elias au confimat pentru libertatea.ro, faptul că Ionela Prodan se află internată în spital. La acel moment, starea mamei Anamariei Prodan Reghecampf era stabilă. Surse din spitalul în care artista este internată au mărturisit că medicii au averizat familia acesteia să se aștepte la ce e mai rău.

Anamaria Prodan Reghecampf se roagă pentru sănătatea mamei sale

După ce Ionela Prodan a fost internată din nou în spital, Anamariab Prodan s-a îngrijorat și mai tare. Vedeta a fost să se roage pentru sănătatea mamei sale la mormântul Părintelui Arsenie Boca. Anamaria Prodan a postat mai multe imagini de la Hațeg pe contul său de Instagram. Vremea rea și zăpada nu au oprit-o pe vedetă să ajungă în Hațeg pentru a se ruga.

Loc de vis!

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

FOTO: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: