Esti aici
Acasa => Monden => Ion Țiriac a avut COVID-19 la 82 de ani. S-a vaccinat, după ce s-a vindecat: ”Am avut norocul norocului”

Ion Țiriac a avut COVID-19 la 82 de ani. S-a vaccinat, după ce s-a vindecat: ”Am avut norocul norocului”

Ion Țiriac a fost testat pozitiv cu COVID-19 la 82 de ani. Din fericire, omul de afaceri a avut o formă ușoară, iar după ce s-a vindecat a ales să se vaccineze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Într-un interviu pentru observatornews.ro, Ion Țiriac a mărturisit că a avut COVID-19. La 82 de ani, omul de afaceri a avut o formă ușoară a virusului și a trecut cu bine peste această problemă medicală. Ion Țiriac a mai declarat că nu a avut simptome și s-a simțit bine, chiar dacă a contractat coronavirus.

Ion Țiriac a avut COVID-19 la 82 de ani. S-a vaccinat, după ce s-a vindecat: ”Am avut norocul norocului”Ion Țiriac a avut COVID-19 la 82 de ani. S-a vaccinat, după ce s-a vindecat: ”Am avut norocul norocului”

”Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu știam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani n-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine așa decât altfel. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea care a luat-o de la Universitate. Am trecut toți peste cu bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Având în vedere că mi-a venit rândul la vaccin, le-am făcut pe amândouă.”, a declarat Ion Țiriac pentru sursa mai sus menționată.

Omul de afaceri susține ca s-a infectat cu COVID-19, după ce a intrat în contact cu fiica lui, care aceasta luase virusul de la Universitatea la care învață în Statele Unite ale Americii.

Citește și: Cum arată unica fiică a lui Ion Țiriac! La 22 de ani, Ioana a devenit o bombă sexy: a slăbit mult și are trup de fotomodel

Citește și: Familia lui Ion Țiriac donează o sumă fabuloasă pentru persoanele în vârstă, în contextul coronavirusului: „Până la 40.000 de pensionari putem să ajutăm”. Ion Țiriac Jr. a ajutat și românii din Spania

Citește și: Trecutul neștiut al lui Ion Țiriac. Unul din cei mai bogați români a fost sărac-lipit. S-a angajat la 13 ani ca să nu moară de foame

Citește și: Ion Țiriac, drumul de la cerșetor la prinț. Povestea tumultoasă a celui mai bogat român: „Foamea m-a ajutat!”

Ion Țiriac s-a vaccinat, după ce s-a vindecat de COVID

Omul de afaceri a ales să facă vaccinul, după ce s-a vindecat de coronavirus. Ion Țiriac s-a vaccinat cu Pfizer și îndeamnă pe toată lumea să facă acest pas.

”Eu l-am făcut pe cel pe care mi l-a da, mi se pare că Pfizer. Este un vaccin ca toate vaccinurile. N-ai cum să nu-l faci dacă ai puțină minte în cap”, a declarat Ion Țiriac.

Acum, omul de afaceri se simte foarte bine și se bucură că a avut o formă ușoară a virusului. La 82 de ani, Ion Țiriac a fost testat pozitiv cu COVID-19, însă totul s-a terminat cu bine.

FOTO: Hepta

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: