Esti aici
Acasa => Monden => Ioana Simion și Ilie Năstase nu mai divorțează: „Are mare nevoie de mine”

Ioana Simion și Ilie Năstase nu mai divorțează: „Are mare nevoie de mine”

Ioana Simion nu își mai dorește să divorțeze de Ilie Năstase. Cei doi urmau să se întâlnească pe 24 iunie în sala de judecată, unde urma să aibă loc un nou termen în privința divorțului. Ioana a spus că este decisă să vorbească cu avocata ei pentru a-și retrage cererea de divorț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ioana Simion a decis să îi mai dea o șansă lui Ilie Năstase. Cei doi urmau să se întâlnească în sala de judecată pe data de 24 iunie, însă soția fostului tenismen a spus că va lua legătura cu avocata ei pentru a retrage cererea de divorț. Ioana Simion a declarat că a petrecut tot mai mult timp cu Ilie Năstase, în ultima perioadă și simte că acesta are nevoie de ea.

Ioana Simion și Ilie Năstase nu mai divorțează: „Are mare nevoie de mine”Ioana Simion și Ilie Năstase nu mai divorțează: „Are mare nevoie de mine”

Sâmbătă am fost la o mânăstire dragă sufletului meu și de acolo a plecat totul. A plecat din interiorul meu această decizie. Ilie are mare nevoie de mine. Probabil că-mi voi retrage cererea de divorț. În astea șase luni noi ne-am petrecut mai tot timpul împreună. O să mă întâlnesc cu avocata mea și o să-mi retrag cererea de divorț”, a declarat Ioana Simion, la Antena Stars.

Citește și: Drama neștiută a lui Carmen Tănase.Ce decizie drastică a luat acum 20 de ani, când a rămas văduvă

Citește și: Însărcinată la 22 de ani, Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului:„Vom avea…”

Citește și: Primele detalii despre botezul lui Josephine, fetița cuplului Gina Pistol – Smiley.Cine sunt nașii

Citește și: Imagini rare cu Ștefan Bănică și fiul lui cel mic:„Alexandru e o binecuvântare”

Ioana Simion nu mai divorțează de Ilie Năstase

Ioana Simion a luat decizia de a divorța de Ilie Năstase în urma episodului violent din ianuarie, însă aceasta spune că a trecut peste și a că l-a iertat pe soțul ei. În plus, Ioana a mai spus că nu poate să îl știe pe fostul tenismen singur, motiv pentru care, vineri, îl va însoți la Paris în calitate de soție a lui.

Am primit o invitație la Roland Garros, voi fi acolo ca soția lui Ilie. Vreau să fiu lângă el. Eu nu pot să fiu lângă familia mea și să-l știu pe Ilie singur. Eu vreau să am liniște, nu vreau certuri și scandaluri. E mai bine pentru mine și Ilie. Eu nu am uitat acel eveniment din luna ianurie, l-am iertat și am trecut peste, încerc să fie cel mai bine și pentru mine și pentru el, e exact ce simt acum”, a mai spus Ioana Simion.

De ce a vrut Ioana Simion să divorțeze de Ilie
Năstase

Ioana Simion a luat decizia să divorțeze de Ilie Năstase după evenimentul din ianuarie 2021. Atunci, Ioana a sunat la 112 ca să-și reclame soțul, subliniind cât de norocoasă a fost că a scăpat teafără. Totul s-a întâmplat după ce femeia s-a întors de la munte, acolo unde și-a serbat ziua onomastică.

„Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa‘, a povestit atunci Ioana Simion la acea vreme.

Sursa Foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: