Esti aici
Acasa => Monden => Ioana Filimon a părăsit FERMA. „Miss România” a pierdut duelul cu „Prinţesa Războinică”, Diana Belbiță

Ioana Filimon a părăsit FERMA. „Miss România” a pierdut duelul cu „Prinţesa Războinică”, Diana Belbiță

Ioana Filimon a mai pierdut încă un duel la FERMA, de data aceasta decisiv. „Miss România” a părăsit competiția,  în fața luptătoarei Diana Belbiță, alintată de fani „Prinţesa Războinică”. Ioana Filimon a mai fost învinsă, în cadrul unui duel în FERMA, și de Geanina Ilieș, însă după o perioadă a revenit în competiție. De data aceasta, Belbiță rămâne în cursa pentru 50.000 de euro.

Otniela l-a salvat pe Florin Pastramă de la duel și i-a asigurat locul în semifinală, însă drumul în FERMĂ pentru una dintre fetele din grupul fermierilor s-a oprit în această seară.

Ioana Filimon și Diana Belbiță s-au luptat în arena de duel pentru a-și asigura un loc în semifinală, alături de Zmărăndescu, Moroșanu, Marius Crăciun și cei doi bandiți, Florin Pastramă și Otniela.

Pentru Ioana Filimon drumul spre 50.000 de euro s-a oprit în seara aceasta, Diana dovedindu-se mai puternică în probele din competiție. Luptătoarea își continuă cursa spre marele premiu.

După 16 săptămâni de show, mandatul Otnielei de fermier este cel mai tensionat. Zmără și Moro au intrat în razboi deschis cu Otniela, spunându-i: „Ești cel mai leneș fermier.”

 

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: