Esti aici
Acasa => Sanatate => Investiții imobiliare de 70 de milioane de euro

Investiții imobiliare de 70 de milioane de euro

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe, parte a grupului HAGAG Group din Israel, îşi consolidează poziţia pe piața dezvoltatorilor de pe piața locală, prin achiziția a două clădiri situate pe Calea Victoriei și un teren de peste 3 hectare în apropiere de pădurea Pipera. Dezvoltatorul plănuiește investiții a căror valoare va atinge 70 de milioane de euro. Achiziția celor trei proprietăți imobiliare a totalizat 20 de milioane de euro. Este vorba despre Victoriei 109 (fostul sediu Petrom) și Victoriei 139 și terenul din Pipera. Materializarea planurilor de consolidare și modernizare a celor două clădiri presupun dublarea investiției inițiale. 

“Am ales România deoarece am identificat aici o piață cu un foarte mare potențial de dezvoltare, cu multe oportunități și o vizibilă creștere economică. Am intrat pe piață încă de acum 2 ani, dar până acum ne-am concentrat pe achiziția de proprietăți. Am dedicat mult timp achiziției de terenuri bune și nu am făcut compromisuri. Am investit până în prezent peste 20 de milioane de Euro, iar anul acesta plănuim să investim încă 50 de milioane de euro în achiziții și dezvoltare”, a spus Yitzhak Hagag, Președintele Hagag Group Israel.

Alături de investiția de 90 milioane de euro în proiectul rezidențial H Pipera Lake deja anunțată, grupul atinge în acest moment un total al investițiilor pe piața din Romania  de 150 milioane de euro.

Hagag Development Europe intră pe piața din România într-un moment în care abordarea față de evoluția pieței imobiliare este în schimbare, investind profesionalism și resurse în proiectele sale.

“Indiferent că discutăm despre construcții noi sau despre renovarea și modernizarea unor clădiri deja existente, accentul este pus pe calitate. În ceea ce privește proiectele imobiliare de tip comercial, spațiile vor beneficia de toate facilitățile oferite de clădirile moderne. În plus, vom armoniza arhitectura clădirilor existente cu tendințele moderne de amenajare a spațiilor de birouri sau de retail”, a adăugat Andreea Hamza, Marketing Manager al Hagag Development Europe.

HAGAG Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România, parte a grupului Hagag Group Israel, înființat în 2003. Grupul activează ca investitor internațional specializat în dezvoltarea, managementul și marketingul proiectelor imobiliare. Compania a dezvoltat diverse proiecte de lux, amplasate în cele mai atractive locații din Israel.  În ultimii ani, Hagag Group a fost aleasă drept una dintre cele patru companii de top din domeniul imobiliar, numărând peste 50 de proiecte de succes în zona metropolitană Tel Aviv.

The post Investiții imobiliare de 70 de milioane de euro appeared first on Revista Biz.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: