Esti aici
Acasa => Monden => Interviu cu Tommy Hilfiger. Cum rămâne optimist în perioadele dificile

Interviu cu Tommy Hilfiger. Cum rămâne optimist în perioadele dificile

1. Ce v-a inspirat să începeți această inițiativă?

Ca brand, ne-am străduit întotdeauna să aducem împreună oamenii și să răspândim spiritul nostru de optimism hotărât. Având în vedere că lumea se confruntă cu atâtea schimbări, am știut că trebuie să ne reunim acum mai mult ca niciodată. Acest lucru a condus la inițiativa noastră Moving Forward Together de a inspira și ridica comunitatea creativă și de modă. Vrem să le sprijinim în continuare la nivel local și global atunci când au cel mai mult nevoie de acest suport.

2. Creativitatea este o temă importantă aici. De ce este atât de important acum?

Depinde de noi să creăm viitorul pe care ni-l dorim – să creăm o lume mai bună. În tot acest timp, creativitatea ne-a ținut împreună, în timp ce fizic am fost despărțiți. Ne-a permis să vedem frumusețea când lucrurile din jurul nostru ne-au părut urâte. În timp ce toată lumea are acces la mai puțin, noi am creat mai mult din ceea ce avem deja. Numai creativitatea poate oferi răspunsuri la cele mai dificile întrebări din lume și ne dorim ca toată lumea să se folosească de ea pentru a visa mai mult decât au avut vreodată.

3. De ce vedeți colaborările și co-creația ca instrumente atât de puternice?

Singuri putem realiza lucruri mărețe, dar lucruri cu mult mai bune se pot întâmpla atunci când ne reunim. Prin campania „Moving Forward Toghether”, ne dorim să declanșăm puterea colectivului. Doar atunci când ne unim și suntem împreună putem atinge noi culmi.

4. Această inițiativă este despre a privi înainte. Cum rămâi optimist în perioadele dificile?

Este vorba despre ajustarea perspectivei pentru a reuși să vezi binele. Fiecare obstacol este o oportunitate de a schimba direcția. Atâta timp cât continui să mergi înainte – chiar dacă există câteva blocaje sau viraje neașteptate – vei ajunge acolo unde trebuie. Am învățat asta când am dat faliment la 25 de ani. Având acest crez, pot să-mi păstrez sentimentul de optimism hotărât indiferent de ce se întâmplă.

5. Care sunt cele trei cuvinte pe care le-ați folosi ca să descrieți această inițiativă?

Progresiv. Unit. Pozitiv.

6. Ce legătură există între modă și comunitate?

Moda are propria sa democrație. Este creată de oameni, pentru oameni. Nu ar exista nici o industrie a modei fără comunitatea care o menține în viață. Adevărata sarcină este consolidarea conexiunii noastre pentru a crea ceva semnificativ și puternic. Când comunitatea de modă avansează împreună, devine o forță de neoprit.

7. Ce rol are sustenabilitatea mediului în această inițiativă?

Atelierul nostru de reparații Tommy, din magazin, nu numai că sprijină croitorii și artiștii locali pentru a le împărtăși creativitatea, dar îi și încurajează pe consumatori să prelungească viața hainelor lor preferate. Prin reparații și retușuri, putem să reducem risipa și să readucem la o viață nouă un obiect vechi, aliniindu-ne la misiunea noastră de „Nimic nu se pierde și toată lumea este inclusă.”

8. Cu ce sperați să rămână fanii în urma acestei experiențe?

Depinde de noi să ne reunim, să rămânem uniți și să ne folosim vocile și creativitatea pentru a stimula progresul.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: