Esti aici
Acasa => Monden => Insula Iubirii (Antena 1), sezonul 5. Când începe noua ediție a celebrului reality show

Insula Iubirii (Antena 1), sezonul 5. Când începe noua ediție a celebrului reality show

Insula Iubirii de la Antena 1, sezonul 5, va începe mai curând decât vă aștepați. Îndrăgitul reality show așteptat de milioane de fani pregătește surprize de proporții, ispite numai una și una, dar și concurenți pe măsură!

Da, e adevărat! Așteptarea a luat sfârșit! După succesul de proporții pe care l-a avut sezonul 4 Insula Iubirii, noua ediție se apropie cu pași repezi. Dacă erați obișnuiți ca show-ul să debuteze în sezonul toamnă-iarnă, iată că acum acesta va fi pe post mai curând decât vă așteptați. Insula Iubirii sezonul 5 pregătește ispite neașteptate, concurenți cu povești inedite, și cu prezentator pe măsură: Radu Vâlcan.

La Antena 1 puteți vedea deja primele promo-uri ale emisiunii. Conform surselor noastre, producătorii, văzând succesul sezonului 4, au luat decizia ca sezonul acesta să debuteze la finalul lunii aprilie sau chiar începutul lunii mai.

Știm deja că Ionuț Gojman, fostul iubit al Mirelei de la Insula Iubirii, va participa în noul sezon pe post de ispită. A pus punct relației cu bruneta pentru a cunoaște celebritatea.

Mirela de la Insula Iubirii se căsătorește

Mirela Banias, de la Insula iubirii, a avut parte de clipe minunate în Cuba, acolo unde a plecat într-o vacanță alături de iubitul ei. În afara peisajului de vis, fosta concurentă a avut parte de o surpriză de proporții – iubitul ei milionar a cerut-o de soție în cel mai romantic mod: în timp ce se aflau în apă, iar inelul de logodnă a fost legat de barcă…

Foto: Facebook

 

 

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: