Esti aici
Acasa => Monden => Inoke Ibacka, fiica lui Cabral, o adevărată domnișoară. E de nerecunoscut

Inoke Ibacka, fiica lui Cabral, o adevărată domnișoară. E de nerecunoscut

Inoke Ibacka, fiica lui Cabral, este de nerecunoscut, iar transformarea ei este mai mult decât vizibilă. Fata prezentatorului TV este o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului.

Cabral se poate considera cel mai mândru tată, fiica lui îi aduce numai bucurii și nu are deloc probleme cu ea, chiar dacă este la vârsta adolescenței. Anii trec, iar schimbările sunt din ce în ce mai evidente. Inoke Ibacka adoră să călătorească, dar și să facă poze.

Mama ei, Luana Ibacka, este tot timpul alături de ea, iar de multe ori ies împreună în oraș. La cei 15 ani pe care îi are, Inoke Ibacka are o frumusețe aparte și tot timpul primește complimente din partea prietenilor.

Cabral a fost căsătorit cu Luana

S-au iubit timp de cinci, iar din iubirea lor s-a născut Inoke. Relația lor s-a consumat la începutul anilor 2000. Chiar dacă au divorțat, Cabral și Luana Ibacka au rămas în relații bune de prietenie. Prezentatorul TV s-a îndrăgostit apoi de Andreea cu care s-a și căsătorit. Cabral și Andreea Ibacka trăiesc acum o frumoasă poveste dragoste, uneori plină de adrenalină am putea spune.

FOTO: Libertatea, Instagram

Diana Stamen

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: