Esti aici
Acasa => Stil => Inedit. Revista Vogue laudă orașul Cluj-Napoca

Inedit. Revista Vogue laudă orașul Cluj-Napoca

Orașul Cluj-Napoca a devenit celebru peste hotare după ce o cunoscută jurnalistă de la revista Vogue i-a făcut o descriere cum nu se putea mai bună. Aceasta a menționat că orașul nu are nevoie de legende pentru a atrage turiști, Cluj-Napoca fiind în sine fascinant prin arhitectura clădirilor și viața de noapte.

Jurnalista Alia Akkam, renumită pentru repoartajele turistice făcute în toate colțurile lumii, a petrecut 3 zile în România, în orașul Cluj-Napoca, și a rămas profund impresionată de frumusețile întâlnite aici, dar și de viața socială pe care a descoperit-o. Aceasta a punctat că nu mai este nevoie de Dracula sau de poveştile cu vampiri pentru ca oraşul Cluj-Napoca să atragă milioane de turişti: “Am descoperit un oraş minunat prin felul lui de a fi. Mulţi oameni îmi scriu acum că i-am făcut curioşi şi că vor să vadă cu ochii lor Clujul, iar unii mi-au scris că deja şi-au programat o vacanţă la Cluj”, – s scris jurnalista în articolul publicat în celebra revistă.

De asemenea, aceasta a îndemnat oamenii să viziteze zona și să savureze o cafea în fascinantele localuri și restaurante ale orașului Cluj-Napoca: ”Coborând în mina de sare de la Turda, este o experiență transcendentală, de exemplu. Petrecând timpul în Cluj, unde vă puteți bucura de arhitectura gotică și barcă în centrul orașului, alături de viața de noapte, asigură o perspectivă urbană uluitoare despre acest ținut legendar” – punctează jurnalista de la Vogue.

Citește și – EXCLUSIV. Elena Ionescu a dezvăluit sexul și numele bebelușului pe care-l așteaptă

Citește și – Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit. Imagini de la fericitul eveniment

Sursă foto: Shutterstock

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: