Esti aici
Acasa => Canalul Suez => Incidentul bizar prin care a trecut vasul Ever Given înainte de a rămâne blocat în Canalul Suez

Incidentul bizar prin care a trecut vasul Ever Given înainte de a rămâne blocat în Canalul Suez

Înainte de a rămâne blocat în Canalul Suez, prin care trece aproximativ 10% din traficul maritim al lumii, vasul Ever Given a mai fost implicat într-un incident, care pare accidental.
Potrivit VesselFinder, traseul urmat de navă în Marea Roșie înainte de a intra în Canalul Suez seamănă cu desenul unui organ sexual masculin. Acest lucru s-a întâmplat, cel mai probabil, accidental.

UPDATE 2: Suez Canal Blocked by Huge container ship; Video simulation of the controversial trackhttps://t.co/3PXwGMuqdh #EverGiven #SuezCanal #ContainerShip #grounded pic.twitter.com/3QHetlOQxx
— VesselFinder (@VesselFinder) March 24, 2021

„Nu există spațiu pentru teorii conspiraționiste sau date false”, a declarat un reprezentant al VesselFinder, pentru Vice. „Ghinion inocent, dar teribil”, a declarat John Scott-Railton, un expert în dezinformare, care a confirmat că traseul este real.
Foto: Profimedia Images
Uriașul cargobot, cu o lungime de peste 400 de metri, are la bord aproximativ 20.000 de containere. Nava, care venea din China, trebuia să ajungă în portul olandez Rotterdam.
Vasul a rămas blocat în timpul unei furtuni de nisip. Ever Given a fost eliberată parțial miercuri.
Peste 100 de nave, care urmau să treacă și ele prin Canalul Suez, au rămas blocate în spatele cargobotului.
Sursa: News.com.au
CITEȘTE ȘI:
Echipajul unui avion militar american a fost suspendat după ce a desenat pe cer un penis uriaş
FOTO: Mulți dintre cei care se uită pe Google Maps la acest teren agricol se rușinează
Articolul Incidentul bizar prin care a trecut vasul Ever Given înainte de a rămâne blocat în Canalul Suez apare prima dată în Go4IT.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: