Esti aici
Acasa => Monden => Imagini rare cu Victor Socaciu alături de copii și nepoți. Artistul era extrem de fericit în preajma lor

Imagini rare cu Victor Socaciu alături de copii și nepoți. Artistul era extrem de fericit în preajma lor

Victor Socaciu a plecat dintre noi în urmă cu zece zile. Celebrul artist a lăsat în urmă o durere imensă, mai ales pentru cei trei copii ai săi. La doar câteva zile de la înmormântare fiica sa cea mică, Alessia Ana-Maria a postat pe rețelele de socializare imagini neștiute cu Victor Socaciu. Regretatul artist apare alături de nepoții săi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Victor Socaciu s-a stins din viață pe 27 decembrie, acesta fiind internat în spital. Ultima lună din viață, artistul și-a petrecut-o pe patul de spital, iar starea sa de sănătate s-a agravat. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Cântărețul de muzică folk avea trei copii și a fost căsătorit de patru ori.

Dorul, dar și amintirile îl vor ține viu pe regretatul artist în memoria familiei sale. Victor Socaciu a plecat dintre noi la vârsta de 68 de ani, având probleme grave de sănătate. Ana Maria Socaciu a avut parte de sărbători triste, iar pe pagina sa de Facebook a postat câteva imagini minunate în care apare alături de tatăl său.

Citește și: Laurențiu Cazan, despre ultima întâlnire cu Victor Socaciu:„Era foarte abătut”

Citește și: Ce regret are Marina Almășan după înmormântarea lui Victor Socaciu, fostul ei soț:„Toți copiii ar fi vrut să…”

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman confirmă treptat povestea lor de iubire.Imagini inedite cu cei doi din Zanzibar

Citește și: Cristina Vasiu a confirmat despărțirea de Alin:„ A trecut deja ceva timp și…”

Imagini rare cu Victor Socaciu alături de copii și nepoți

Moartea lui Victor Socaciu i-a îndurerat pe cei care l-au cunoscut, dar mai ales pe cei trei copii ai săi. Fiica cea mică a artistului a avut parte de sărbători triste. Tânăra este îndurerată, dar părintele Cirprian a ajutat-o să meargă mai departe și să își găsească alinarea. Ana a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini rare, de familie, în care Victor Socaciu apare alături de copiii și nepoții săi.

La cumpăna dintre ani am ieșit din casă, pășind spre locul în care mereu îmi găsesc liniștea, spre Omul lângă care mereu am zâmbit, chiar și în timpul furtunii! Vă mulțumesc, Părinte Ciprian, pentru toate rugăciunile înălțate pentru tata și pentru locul pe care mi l-ați dat în inima dumneavoastră! Să avem un an binecuvântat, un an în care să ne gândim și la moarte, căci numai gândul la finalul vieții ne face să stăm drepți pe acest pământ!„, a scris Ana-Maria pe Facebook.

Victor Socaciu, căsătorit de patru ori

Problemele de sănătate pe care le avea i-a adus sfârșitul lui Victor Socaciu. Artistul a fost căsătorit de patru ori și a avut trei divorțuri. Cântărețul a lăsat în urmă trei copii, două fete și un băiat. Primul mariaj a fost alături de Doina, femeia care l-a făcut tată pentru prima oară, dăruindu-i o fiică. După ce au divorțat, Socaciu s-a însurat cu artista Corina Pavlovici, iar după 12 ani de căsnicie au divorțat.

Cel mai lung mariaj a fost cel cu prezentatoarea Tv, Marina Almășan, care i-a dăruit un fiu. Cei doi s-au cunoscut când Marina lucra la Radio Vacanța, iar după 10 ani, aceștia s-au îndrăgostit. La acea vreme fiecare era căsătorit, iar Marina Almășan a divorțat pentru a se căsători cu el. După 16 ani de căsnicie au divorțat, iar în 2016, Victor Socaciu s-a însurat cu Brândușa Simion care i-a fost aproape până la ultima suflare.

Marina Almășan, cea mai controversată poveste de dragoste din viața lui Victor Socaciu

După ce au divorțat în 2012, Marina Almășan l-a acuzat pe tatăl copilului ei de infidelitate. Una dintre femeile cu care Victor Socaciu ar fi avut o aventură era și impresara lui, Brândușa Simion, femeia cu care ulterior s-a și căsătorit.

Am descoperit relaţia lui cu impresara Brânduşa Simion, desele lor plecări “în turnee”, eu ştiind ba că pleacă în colegiul său parlamentar din Mureş, ba la analize la Cluj. Am simţit că-mi fuge pământul de sub picioare, am intrat în panică (…) Am căutat-o, i-am cerut să se ţină departe de soţul meu, să nu-i distrugă familia, cariera.Victor mi-a jurat că au terminat-o. Apoi, la ediţia ”Om bun” din 2011 am aflat că erau din nou împreună. Mi-am dat seama că totul e pierdut”, spunea Marian Almășan, potrivit Libertatea. 

Sursa foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: