Esti aici
Acasa => Monden => Imagini de senzație cu Mădălina Ghenea și Al Pacino de la filmările pentru House of Gucci

Imagini de senzație cu Mădălina Ghenea și Al Pacino de la filmările pentru House of Gucci

House of Gucci este un film dramă polițist american din 2021, care a avut premiera în data de 24 noiembrie 2021. Actori și vedete impotante au jucat în acesta- de la Lady Gaga, la Al Pacino, dar și românca Mădălina Ghenea. Mai multe imagini de la filmări au apărut cu modelul și Al Pacino în mediul online.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În filmul House of Gucci, în care joacă și Lady Gaga, Tom Ford, Al Pacino, dar și mulți alții, aceasta o va interpreta pe Sophia Loren.

Ei bine, și pentru că vedeta a jucat alături de persoane importante de la Hollywood, nu poate să nu împărtășească cu fanii și câteva momente de la filmări. Iată cum a fost surprinsă alături de Al Pacino.

Citește și: Nu doar Mădălina Ghenea le-a sucit mințile actorilor de la Hollywood.Ea este Alina Pușcău, românca după care a suferit Vin Diesel

Citește și: Trucul de frumusețe din bătrâni, folosit de Mădălina Ghenea.E accesibil și eficient!

Citește și: Cine este Codruț Șerban de la Puterea Dragostei.E posesiv și gelos

Citește și: Averea lui Cornel Galeș a ajuns la băieții Ilenei Ciuculete.Ce s-a întâmplat cu apartamentul moștenit de fiica lui

Imagini de senzație cu Mădălina Ghenea și Al Pacino la filmările House of Gucci

Filmul House of Gucci o are în rolul principal pe Lady Gaga în rolul Patriziei Reggiani , soția lui Maurizio Gucci ( Adam Driver ), în timp ce dragostea lor se transformă într-o luptă pentru controlul brandului italian de modă Gucci. De asemenea, în film mai joacă și  Jared Leto , Jeremy Irons , Salma Hayek și Al Pacino.

De asemenea, și Mădălina Ghenea a primit un rol în cel mai aștept film al anului 2021. Frumoasa vedetă o va interpreta pe Sophia Loren. Ei bine, cât timp au filmat, aceasta a împărtășit mai multe momente de pe platouri. De curând, a postat un videoclip alături de Al Pacino, alături de care a transmis și un mesaj.

„La mulți ani” de Ziua Recunoștinței (n.r. 25 noiembrie). „V-ați luat bilete la House of Gucci? Filmul rulează acum în cinematografele din Statele Unite. Împărtășesc cu voi unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea, pe platoul de filmare cu incredibilul Al Pacino”, a scris vedeta.

Premiera filmului House of Gucci a avut loc miercuri, 24 noiembrie 2021, în străinainte, iar în România va avea loc în data de 26 noiembrie.

Mădălina Ghenea va avea un rol principal în alt film

După succesul cu filmul regizat de Ridley Scott, Mădălina Ghenea a primit un rol principal într-un alt film, unde va juca alături de Ed Westwick( cunoscut pentru rolul din Gossip Girl).

Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariu. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată”, a dezvăluit Mădălina Ghenea.

sursă foto- Instagram

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: