Esti aici
Acasa => Monden => Imagini cu vila din Piatra Neamț a lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor. De ce s-a mutat în Germania, în chirie

Imagini cu vila din Piatra Neamț a lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor. De ce s-a mutat în Germania, în chirie

Sebastian Chitoșcă de la Survivor are o vilă superbă la Piatra Neamț, dar a ales să se mute într-un apartament închiriat, în Germania. A luat decizia de a se muta acolo alături de soția Alexandra din cauza unei drame pe care a trăit-o fratele său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sebastian Chitoșcă de la Survivor are o mândrie acasă, la Piatra Neamț! Fostul fotbalist și-a ridicat o vilă cu etaj, într-o zonă a orașului aflată în plină expansiune. Casa acestuia este nouă, fiind ridicată în urmă cu doar câțiva ani, din banii pe care concurentul de la Survivor îi câștiga din fotbal.

Înainte să plece la Survivor, Sebastian Chitoșcă a postat un vlog pe rețelele sale de socializare, în cadrul căruia se joacă fotbal în fața casei. Superba locuiță se poate observa pe fundal, iar Sebastian chitoșcă are și de ce să fie mândru! Potrivit spuselor sale, casa este cea mai mare realizare a Faimosului de la Survivor.

Citește și: Albert Oprea, Sebastian Chitoșcă și Zanni, o nouă alianță la Survivor după unificarea echipelor

Citește și: Cucu, despre conflicul cu Sebastian Chitoșcă de la Survivor: „Încerca să mă cumpere”

Citește și: Cine e fosta iubită a lui Sebastian Chitoșcă, de la Survivor. A participat la Burlacul

Citește și: Prezentatorul Daniel Pavel, despre scandalul dintre Ștefan Ciuculescu și Sebastian Chitoșcă, la Survivor: „Ține și de orgoliu”

Vila și mașina de lux, mândria lui Sebastian Chitoșcă

De altfel, pe lângă vila din Piatra Neamț, Sebastian Chitoșcă se mai lăuda și cu o mașină de lux. Despre ea, acesta spunea: „Aceasta este bijuteria mea mică. Cu atât am mai rămas după fotbal. Și o casă”. Atunci când era fotbalist, bărbatul câștiga aproximativ 3.500 de Euro.

„N-am alergat niciodată după salarii mari, la Steaua (FCSB, n.r.) și Botoșani am avut 3.500 de euro/lună. Am spus că nu se poate așa, să ajungi să joci pe 1.000 de euro în fotbal… e o sumă foarte mică. Atât primeam eu din Liga 2. Nu am acceptat.”, a explicat sportivul.

Imagini cu vila din Piatra Neamț a lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor. De ce s-a mutat în Germania, în chirieImagini cu vila din Piatra Neamț a lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor. De ce s-a mutat în Germania, în chirie

Din păcate, însă, problemele apărute în viața lui Sebastian chitoșcă l-au determinat să ia o decizie neașteptată. Oricât de mult și-ar fi iubit mașina, fostul fotbalist s-a văzut nevoit să o vândă. Din acești bani, Sebastian i-a cumpărat și soției sale, Alexandra, un automobil cu care să se poată deplasa până la locul de muncă.

De ce s-a mutat Sebastian Chitoșcă în Germania și ce profesie avea înainte de Survivor

Cu toate acestea, deși sportivul a realizat tot ce și-a propus, s-a văzut nevoit să se mute în Germania, după ce a renunțat la fotbal. Acolo, bărbatul a lucrat ca vopsitor auto, meserie pe care a învățat-o în dar două luni. De altfel, acesta a precizat că deși profesia aleasă este una frumoasă, a ales să o practice de nevoie și nu din alte motive.

„După două luni m-am angajat în Germania, cu carte de muncă. Îmi vine să râd. Pregătitor auto la o vopsitorie, care lucra pentru nişte reprezentanţe, un loc de muncă ok. Mi-am învăţat meseria în două luni. M-am decis ca să mă las şi să fiu vopsitor, e o meserie frumoasă, am şi talent, dar am făcut-o de nevoie.

Eu pot să repar maşina oricui. Nu am avut pe nimeni în Germania ca să joc fotbal acolo, nu am putut suna pe nimeni. Aveam agent, dar nu mi-am permis niciodată să deranjez pe cineva, poate e şi un defect al meu. Agentul mi-a propus ceva, dar nu erau oferte bune pentru mine şi familia mea. El m-a ajutat.”, a dezvăluit Sebastian Chitoșcă, potrivit WOWbiz.ro.

De altfel, un alt motiv pentru care Sebastian Chitoșcă și Alexandra, partenera lui au decis să se mute în Germania, este fratele fostului fotbalist. Cei doi și-au dorit să fie aproape de el, în urma unui accident pe care l-a suferit acum câțiva ani.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: