Esti aici
Acasa => Monden => Ilie Năstase nu vrea să divorţeze de Brigitte. Avem dovada – EXCLUSIV

Ilie Năstase nu vrea să divorţeze de Brigitte. Avem dovada – EXCLUSIV

Ilie Năstase nu vrea să divorţeze de Brigitte. În luna februarie a acestui an, Brigitte a anunţat că a depus actele la Judecătorie pentru a se despărţi definitiv de Ilie, cel care i-a fost soţ timp de cinci ani. Au apărut neînţelegeri, dar Ilie nu vrea să accepte divorţul, noi am obţinut dovada. 

Brigitte Năstase a renunţat la căsnicia cu Ilie Năstase, marele tenisman. Vedeta a spus că la mijloc au fost prea mult neînţelegeri şi nu se mai gândeşte deloc la o posibilă împăcare, ba chiar a decis ca un judecător să pronunţe despărţirea oficială, cu acte, de fostul sportiv. Încă soţia lui Ilie, bruneta şi-a luat lucrurile şi s-a mutat în casa sa, nu mai locuieşte cu acesta.

Ilie Năstase pare să fie de altă părere, să nu accepte divorţul de soţia sa. Nu ar fi pentru prima dată. Anul trecut, în toamnă, cei doi au mers la notar pentru a se despărţi de comun acord. Au decis să mai dea o şansă relaţiei. Acum, tenismanul procedează la fel. Avem dovada că nu îşi doreşte să o înlăture din viaţa sa. Ilie Năstase poartă verigheta pe inelar, cea din anul 2013, de la căsătoria cu Brigitte.

Prezent la un eveniment din Bucureşti, VIVA.ro l-a surprins pe Ilie Năstase singur, în compania cunoştinţelor.

Motivul divorţului dintre Brigitte şi Ilie Năstase

Se pare că relația dintre Brigitte Sfăt și Ilie Năstase se răcise în ultima perioadă. Cei doi nu mai locuiau împreună și nici măcar nu se mai vedeau atât de des chiar dacă locuiau în același oraș, potrivit spynews.ro.

Vedeta s-ar fi săturat și de certurile și contrazicerile pe care le aveau de fiecare dată când se întâlneau, așa că a decis să pună punct mariajului. După separare, Brigitte vrea să păstreze numele de Năstase, pe care l-a luat în urma căsătoriei cu fostul tenismen. Cei doi au spus DA în anul 2013.

Foto: Facebook, VIVA!

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: