Esti aici
Acasa => Monden => Ilie Năstase le-a cumpărat fetelor sale din căsnicia cu Amalia câte un apartament în Mamaia: „E un tată rar, face totul pentru fetele lui”. Cât au costat imobilele

Ilie Năstase le-a cumpărat fetelor sale din căsnicia cu Amalia câte un apartament în Mamaia: „E un tată rar, face totul pentru fetele lui”. Cât au costat imobilele

Ilie Năstase este un tată grijuliu, care vrea să le asigure fetelor sale din căsnicia cu Amalia un trai foarte bun! Așadar, a decis că este necesar să facă o investiție serioasă în acest sens și a cumpărat câte un apartament pentru fiecare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În ciuda divorțului sau neînțelegerilor avute cu Amalia, atunci când vine vorba despre copii, Ilie Năstase a dovedit că este un tată implicat, care pune bunăstarea fiicelor pe primul plan.

Astfel, fostul tenismen și-a asigurat fetele! Le-a luat câte un apartament cu două camere pe litoral, în Mamaia Nord, în blocul ridicat de fratele Simonei Halep.

Citește și: Soția lui Alin Oprea, Larisa, a confirmat despărțirea de artist. Mesajul care i-a lăsat pe toți mască:„Îmi pare rău să aud asta”

Prețul unui imobil s-a ridicat la 80.000 de euro, iar în total sportivul a scos din buzunar 160.000 de euro pentru cele două apartamente.

„Nasty e un tată rar. Face totul pentru fetele lui. Le-a luat două apartamente la parterul acestui bloc din Mamaia, făcut de fratele lui Halep. Oricum, cam toată familia lui sta în acest bloc: fetele la parter, Ioana, soția, stă la etaj, iar băiatul Ioanei, un pic mai sus”, au precizat surse din anturajul celor doi, pentru Click.

Citește și: Mama lui Dan Bălan de la O-Zone, super sexy în costum de baie, la 62 de ani!Tanti Ludmila a făcut senzație pe plajă

Pensia alimentară pe care Ilie Năstase le-o plătește fetelor

Ilie Năstase a plătit în tot acst timp și o pensie alimentare extrem de mare pentru Alessia (17 ani) și de Emma (14 ani), sprijinindu-le mereu, ori de câte ori au avut nevoie.

„Anul trecut, Ilie le-a dat copiilor un milion de euro. Nu ştiu cum a achitat, dar vă spun cât a dat. Le dă de la 300.000 de euro în sus. Întrebaţi-o pe ea că ştie cel mai bine. Nu mă interesează din ce trăieşte ea, dacă se mai ocupă cu ceva sau dacă mai are vreo firmă, dar soţul meu este generos şi are grijă de copiii lui”, declara Brigitte Sfăt, în urmă cu 3 ani, când era căsătorită cu Nasty.

Citește și: Paris Jackson și Gabriel Glenn s-au despărțit după 2 ani de relație. Fiica lui Michael Jackson nu-și vedea viața fără iubitul ei:”A avut un impact foarte mare asupra inimii mele ”

Ilie Năstase le-a cumpărat fetelor sale din căsnicia cu Amalia câte un apartament în Mamaia: "E un tată rar, face totul pentru fetele lui". Cât au costat imobileleIlie Năstase le-a cumpărat fetelor sale din căsnicia cu Amalia câte un apartament în Mamaia: "E un tată rar, face totul pentru fetele lui". Cât au costat imobilele

Sursa foto: Hepta, Facebook

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: