Esti aici
Acasa => Monden => Ilie Năstase i-a dat inelul de logodnă Ioanei Simion! Nunta va avea loc la vară

Ilie Năstase i-a dat inelul de logodnă Ioanei Simion! Nunta va avea loc la vară

La 72 de ani, Ilie Năstase va deveni mire pentru a cincea oară, de curând marele tenismen cerându-și iubita de soție ca la carte. Ioana Simion, proaspătă bunică la 43 de ani, a primit inelul de logodnă!

Prezent, recent, la Xtra Night Show, alături de Ioana Simion, viitoarea lui soție, Ilie Năstase a povestit cu umorul care îl caracterizează, că va deveni mire pentru a cincea oară. Tenismenul a spus că, în sfârșit l-a ajuns din urmă pe Călin Popescu-Tăriceanu și că e convins că de data asta va funcționa. „Nici nu mai am timp…” (pentru un alt mariaj – n.r.)”, a conchis el, convins că Ioana va fi sufletul său pereche până la sfârșit.Dacă eşti fericit şi a cincea oară, asta este cel mai important! (…) Măcar să fie ultima, chiar că pentru a şasea nu mai am timp. Aşa arată acum astăzi ultima iubire”, a declarat Ilie Năstase, adăugând că și-ar dori chiar și un copil cu Ioana, deși amândoi au devenit bunici de curând.

Cei doi vor face nunta în luna august, iar ceremonia se va petrece pe plajă. Tenismenul spune că își dorește ca invitații să poarte haine albe, lejere, și pantofi sport, pentru ca toată lumea să se simtă bine în acea zi specială.

Ioana nu se aștepta să primească inelul

Viitoarea soție a lui Ilie Năstase a spus că pentru ea momentul cererii în căsătorie a fost surprinzător, deși tenismenul o mai ceruse de soție în câteva ocazii. De data asta însă, cererea a fost ca la carte, iar inelul primit de Ioana este absolut spectaculos. „Da… Am plecat într-o vacanță în Turcia cu fetiț lui Ilie cea mică și acolo el s-a gândit să-mi facă o surpriză. Într-una din seri, am mers la un restaurant foarte frumos (…) S-a desfăcut o sticlă de șampanie, după care m-a întrebat dacă vreau să-i fiu soție”, a povestit Ioana Simion la „Xtra Night Show”. Răspunsul primit de Ilie Năstase, dat fiind că pe inelarul Ioanei strălucea un solitaire cu diamant uriaș.

 

Foto: Captură video Xtra Night Show, Facebook

 

 

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: