Esti aici
Acasa => Monden => Îl mai ții minte pe Șopârlă de la Animal X? Cum arată și cu ce se ocupă Alexandru Salaman, la 11 ani de când a renunțat la muzică

Îl mai ții minte pe Șopârlă de la Animal X? Cum arată și cu ce se ocupă Alexandru Salaman, la 11 ani de când a renunțat la muzică

Cine nu mai ține minte formația Animal X? Hienă, Vierme și Șopârlă făceau furori la fiecare apariție și se auzeau în toate discotecile. Au trecut aproximativ 11 ani de atunci și mulți se întreabă ce mai fac membrii trupei. Alexandru Salaman, cel cunoscut drept Șopârlă, a renunțat la muzică, s-a mutat din țară și s-a însurat a doua oară. Iată cât de mult s-a schimbat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Hienă, Vierme și Șopârlă de la Animal X făceau senzație cu aparițiile lor nonconformiste. Muzica lor se auzea pretutindeni și multe domnișoare suspinau după membrii trupei.

Dintre cei trei, pe Șerban Copoț îl vedem cel mai des la TV, la emisiunea iUmor de pe Antena 1. Puține informații se știu, însă, despre Alexandru Salaman, cel poreclit Șopârlă.

Îl mai ții minte pe Șopârlă de la Animal X? Cum arată și cu ce se ocupă Alexandru Salaman, la 11 ani de când a renunțat la muzicăÎl mai ții minte pe Șopârlă de la Animal X? Cum arată și cu ce se ocupă Alexandru Salaman, la 11 ani de când a renunțat la muzică

Alexandru Salaman a renunțat la muzică și s-a mutat din țară

Alexandru a renunțat la muzică, iar după acuzațiile de violență fizică pe care i le-a adus fosta iubită, și-a refăcut viața în altă parte. A părăsit România și trăiește peste hotare, în Tenerife.

De menționat este că nu a plecat singur, ci la brațul actualei soții. Alexandru Salaman de la Animal X s-a căsătorit a doua oară și trăiește o frumoasă poveste de dragoste în brațele Monicăi. Din imaginile postate pe rețelele de socializare cei doi par să o ducă foarte bine, fiind mai îndrăgostiți ca niciodată.

Tot din fotografii se observă cât de mult s-a schimbat Alexandru Salaman. Doar ochii albaștri mai amintesc de look-ul lui de odinioară. Nu-și mai vopsește părul în culori tari, și-a lăsat barbă și arată complet diferit.

Citește și: Îți mai aduci aminte de Vierme de la Animal X? Cum arată și ce face Laurențiu Penca acum:a divorțat și s-a lansat în afaceri

Citește și: Prima imagine cu fetița lui Șerban Copoț:este adorabilă! Prezentatorul de la iUmor a devenit recent tată pentru a treia oară

Citește și: Gabi Bădălău le-a dat în judecată pe Claudia Pătrășcanu și pe mama ei.Ce acuzații le aduce și ce a cerut în instanță

Citește și: Aida Economu din Profu’ a fost căsătorită și a divorțat. Ce spune despre un nou mariaj:„Am văzut vreo două rochii care m-ar convinge”/ EXCLUSIV

Șopârlă de la Animal X, acuzat că și-a bătut iubita

Alexandru Sebastian Salaman s-a recăsătorit. În urmă cu zece ani, la doar un an după ce a renunțat la trupă, s-a însurat cu Ana. La acel moment, au existat mai multe speculații, potrivit cărora ei ar fi avut o căsnicie de complezență. Nu a mai durat mult și a survenit și despărțirea.

În urmă cu 6 ani, Șopârlă de la Animal X a fost în mijlocul unui mare scandal. Cristina, iubita lui, declara că a fost bătută cu bestialitate de acesta. Tânăra a apărut la televizor cu vânătăi pe față și a făcut declarații neașteptate.

„Am fost bătută de la 1 noaptea până la 4 dimineață când a venit poliția. Alexandru Salaman… Aveam aproape un an împreună. La început a fost ok, s-a prefăcut, am crezut că e un artist. Am văzut că bea foarte mult. A încercat să mai dea în mine, dar am trecut cu vederea. Sâmbătă i-am dat mesaje, nu îl mai văzusem de 2 zile. (…)

El mi-a zis să tac, mi-a astupat gura, m-a strâns de barbie și a început să mă bată. S-a întâmplat la el, la magazin. A dărâmat rafturile. Eu nu am făcut nimic, nici nu l-am împins. Îmi zicea că mă omoară, că mă distruge. M-a mușcat de nas, de față, de buză, până mi s-a dezlipit de gingie, mi-a smuls părul din cap. Un trecător a văzut că mă lovea și a sunat la poliție, cu ajutorul lui am scăpat.

Am rămas cu el pentru că am crezut că, în sinea lui, mă iubește și că o să îi pară rău. Dar m-a bătut în continuare, mi-a dat cu pumnii la tâmplă”, a mărturisea Cristina la WOWbiz.

Sursa foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: