Esti aici
Acasa => Monden => Îl mai ții minte pe Mr. Bean? La 66 de ani, Rowan Atkinson e greu de recunoscut

Îl mai ții minte pe Mr. Bean? La 66 de ani, Rowan Atkinson e greu de recunoscut

Mr. Bean, personificat de actorul Rowan Atkinson, este, cu siguranță, unul dintre cele mai cunoscute personaje de sitcom din lumea întreagă. E greu de crezut că cel care i-a dat viață se apropie vertiginos de 70 de ani și a devenit greu de recunoscut…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mr. Bean a dominat, la capitolul umor, anii 1990, când serialul său, format din 15 episoade stârnea hohote de râs în toată lumea. Actorul Rowan Atkinson, de altfel unul dintre scenariști, a interpretat perfect ciudatul personaj, a cărui gestică amuzantă amintea de „un copil prins în corpul unui adult”.

Au urmat filmele, care s-au bucurat de succes în egală măsură, iar simpaticului personaj i-au fost dedicate chiar și desene animate. Drept urmare, fără să greșim, putem spune că Rowan Atkinson a fost actorul unui singur personaj. Nu întâmplator, un sondaj de acum 6 ani, efectuat în rândul locuitorilor de altă naționalitate din Marea Britanie, a avut un rezultat surprinzător… Mr. Bean era mai cunoscut decât Kate Middleton!

Îl mai ții minte pe Mr. Bean? La 66 de ani, Rowan Atkinson e greu de recunoscutÎl mai ții minte pe Mr. Bean? La 66 de ani, Rowan Atkinson e greu de recunoscut

Rowan Atkinson, mai norocos în viață decât Mr. Bean…

Dacă Mr. Bean era un ghinionist prin definiție și atrăgea necazurile ca un magnet, spre deliciul fanilor săi, nu același lucru se poate spune și despre interpretul său, Rowan Atkinson. Deși, la 66 de ani, e greu de recunoscut cu părul complet alb și puțin mai împlinit ca în tinerețe, actorul nu și-a pierdut vitalitatea de odinioară.

Rowan Atkinson are o parteneră de viață cu 26 de ani mai tânără, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste din 2014 și care l-a făcut tată pentru a treia oară. Actorul a fost căsătorit timp de 23 de ani cu Sunetra Sastry, care i-a dăruit doi copii, pe Ben și pe Lily.

Nu în ultimul rând, Louise Ford este și ea comedian, așadar cei doi rezonează perfect nu doar pe plan personal, ci și profesional.

Citește și: Cum a aflat Andreea Ibacka că este însărcinată: „Am făcut testul în toaleta unui restaurant”

Citește și: De ce nu mai participă Romică Țociu la Asia Express. Ar fi trebuit să facă echipă cu Jean de la Craiova

Citește și: Victoria lui Brad Pitt în procesul cu Agelina Jolie. A obținut custodia comună a copiilor

Citește și: A murit Kevin Clark din „School of Rock’. A fost lovit de o mașină

Citește și: Cabral și fata lui cea mare, Inoke, nu-și mai vorbesc: „E perioada aceea dificilă!”

Are o avere de 150 de milioane de dolari

Rowan Atkinson a luat-o de la capăt cu pamperși că cărucioare la 63 de ani, dar asta nu pare deloc să-l deranjeze pe celebrul actor, care, teoretic, își permite, un comandament de bone… Dacă Mr. Bean își ținea banii în batistă, nu același lucru se poate spune despre faimosul actor, care, de-a lungul timpului, a adunat o avere de nu mai puțin de 150 de milioane de dolari. Numai serialul cu Mr. Bean, care este difuzat difuzat în 94 de ţări, i-a adus actorului, până acum, 12,6 milioane de euro. Mai mult Atkinson a dovedit un fler special pentru afaceri, investindu-și o parte din bani în Tiger Aspect, casa de producţie britanică care a realizat „Billy Eliott” şi „The Catherine Tate Show”, unde deține un procent de 15%.

Nu întâmplător, în 2018, actorul a anunțat că renunță la actorie pentru un an şi a mărturisit ce l-a determinat să ia această decizie: intenționa să stea acasă cu fetiţa lui cea mică, Isla, născută în decembrie 2017. Atkinson a luat această decizie pentru a-i permite partenerei sale să-și ducă la bun sfârșit proiectele profesionale.

„Urmează să am grijă de bebeluşul Bean, în timp ce Louise are şansa să se concentreze pe actorie, le-ar fi spus actorul apropiaţilor.

Foto: Hepta, Profimedia

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: