Esti aici
Acasa => Retete => Hotdog de casa

Hotdog de casa

Cand am postat zilele trecute pe site reteta de chifle pentru hotdog, sotul m-a intrebat cand voi pune si efectiv reteta unui hotdog. M-am uitat putin surprinsa la el si i-am spus ca nici nu aveam de gand sa o pun, pentru ca, cine nu stie sa monteze un hotdog? Asa am avut o discuite in care m-a convins ca totusi ar fi bine sa o fac, cu mici exemple si tipsuri, pentru un hotdog frumos, de efect si exemplar – asa cum l-am savurat cu totii in ultimele saptamani.

Deci pot sa va spun ca sunt vedete neasteptate pe masa hotdog-urile, copiii efectiv sunt incantati cand le fac, bineinteles nici noi nu le ducem la ureche 🙂

Hotdog-ul de casa poate fi montat personalizat pentru gusturile fiecaruia, copiii nu au vrut cu ceapa, iar noi chiar am savurat-o asa caramelizata sau putin marinata in otet de mere, recomand sa nu evitati verdeturile pentru ca dau un gust fresh si culoare in plus. Bineinteles, puteti sa adaptati reteta la carnati sau mici de casa, cu orice topping va doreste pofta in acel moment!

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: