Esti aici
Acasa => Lifestyle => Beauty => Horoscop zilnic – 29 martie 2018

Horoscop zilnic – 29 martie 2018

Datele generale ale zilei: 29, joi. Este o zi foarte bună în care poți să strălucești. Dacă vei face asta vei atrage de partea ta tot ceea ce este benefic și pozitiv în Univers. În plus este o zi în care ai parte de multă energie, așa că te poți încărca la rândul tău cu energie și poți face ceea ce credeai că este imposibil pentru tine.

Vibratia zilei este 11, ceea ce înseamnă ca primești cu folos toate gandurile și sfaturile bune care îți sunt adresate.

Gandul bun al zilei: Putem face de foarte multe ori lucruri care par imposibile.

BERBEC – Ai nevoie de o prietenă care să-ți fie alături. Simți nevoia să te destăinui cuiva. S-ar putea să fii supărată din cauza partenerului de viață, dar îți va trece rapid. Nu prea te trage inima să mergi la serviciu. Nu-ți mai place atmosfera de acolo.

TAUR – Pentru că ai primit niște bani, mergi diseară prin oraș, cu o persoană apropiată. Se pare că azi nu vei ieși cu iubitul tău, dar în weekend vei avea parte de o surpriză. E o zi favorabilă din punct de vedere profesional. Primești niște condiții mai bune de muncă.

GEMENI – Ai fi vrut să te odihnești însă treburile casnice sunt urgente. Energia vine și din interior! Ești foarte fericită și abia aștepți să te vezi cu iubitul tău. Te pregătești intens pentru întâlnirea cu el. Imaginează-ți că totul va fi bine în carieră și așa se va întâmpla!

RAC – Ești foarte liniștită. Ți-ai propus să-ți schimbi modul de viață dezordonat de până acum. Partenerul tău ți-a demonstrat de nenumărate ori că te iubește dar tu vrei în permanență dovezi. S-ar putea să fi rămas fără job însă nu te afectează foarte tare această situație.

LEU – Ești liniștită, calmă. Te-ai hotărât să nu-ți mai bați capul cu atâtea probleme, că nu-ți fac bine. Ai avut numeroase divergențe de opinie cu partenerul tău, dar acum au trecut. Te simți bine cu el. S-ar putea să aibă loc niște schimbări la serviciu și tot colectivul să aibă de suferit. Ești cam nemulțumită.

FECIOARA – Încăpățânarea de care dai dovadă te poate băga în încurcătură. Nu te mai stresa degeaba, că o să te îmbolnăvești! S-ar putea să pleci cu partenerul și familia în altă localitate, în vizită la rude. S-ar putea să apară încurcături la serviciu dacă nu ești atentă. Ai grijă ce faci!

BALANTA – Ai o zi frumoasă, relaxantă. E posibil să te vezi cu mai mulți prieteni. Te-ai certat cu iubitul tău și încerci să te împaci cu el, invitându-l la masă. Intuiția îți funcționează la cote maxime. Sunt avantajate cele care sunt mai sensibile din punct de vedere emoțional.

SCORPION – Ai parte de mai multe evenimente importante care te vor epuiza fizic și psihic. Trebuie să le faci față. Acorzi o mai mare atenție partenerului de viață. V-ați îndepărtat în ultima vreme și nu vrei să-l pierzi. Trebuie să participi la o ședință care se va prelungi mai mult decât era planificat.

SAGETATOR – E posibil să te cerți cu cineva și să stai supărată toată ziua. Nu discuta cu nimeni în contradictoriu. Nu se întâmplă nimic din punct de vedere sentimental. Dacă ești în căutarea unui partener, mai ai de așteptat. Șefii se răzgândesc des și nu știi ce să mai crezi. Nu lua nicio decizie deocamdată, mai așteaptă puțin.

CAPRICORN – Te ocupi toată ziua de treburile casnice. Mâine ai alte treburi de făcut. S-ar putea să mergi cu partenerul tău la o petrecere sau un eveniment important. Aranjează-te, fii sexi! E posibil să afli ceva care o să te îngrijoreze cu privire la locul de muncă.

VARSATOR – S-ar putea să te superi pe cineva drag, dar nu vei ține mult supărarea. Îți va trece în câteva ore. Chiar dacă primești o invitație în oraș, nu te vei duce pentru că nu ai starea de spirit necesară ca să te distrezi. Amână pentru altă dată.
Îți faci treaba fără tragere de inimă. Nu ai chef de muncă.

PESTI – Anumite cunoștințe te evită și nu știi de ce. Prietenele nu te mai caută și te simți singură. Ai nevoie de o perioadă de singurătate ca să-ți revii din punct de vedere sentimental. E mai bine pentru tine. După o săptămână de lucru complicată, a venit vremea să te relaxezi. Astăzi ești liberă.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Articolul Horoscop zilnic – 29 martie 2018 este un articol original Femeia.ro. Copyright 2015 Burda Media Bucuresti. Orice reproducere partiala sau integrala este interzisa fara acordul scris al Burda Media Bucuresti.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: