Esti aici
Acasa => Lifestyle => Beauty => Horoscop zilnic – 17 septembrie 2020. Perfecționism și ambiție

Horoscop zilnic – 17 septembrie 2020. Perfecționism și ambiție

Datele generale ale zilei de 17 septembrie 2020 – Primim inspirație de la Luna Nouă, aflată în Fecioară. Suntem perfecționiști, extrem de riguroși și este un moment perfect pentru a ne stabili obiective noi. Să ne planificăm cu exactitate ce vrem să realizăm în următoarele 28 de zile ale ciclului lunar, iar cele mai multe din planurile începute azi se vor concretiza. Mai mult, ambiția este sporită de Saturn aflat în Capricorn.

 

Berbec – Cere ajutor dacă ai nevoie. Natura ta este să îi ajuți pe ceilalți, dar, pentru a menține echilibrul, cere și tu sprijin atunci când ai nevoie. Oferă și tu sprijin oamenilor pe care îi iubești. În problemele legate de muncă, asigură-te că nu te întinzi mai mult decât îți este plapuma.

Taur – Este important pentru tine să-ți păstrezi emoțiile în echilibru. Nu te lăsa furată de fantezie și păstrează controlul asupra vieții tale. Este mult mai ușor decât pare. Ai nevoie de o pauză de la excese de orice fel, pentru că ai trebuie să gândești limpede.

Gemeni – Ai sentimentul că te lovești de un zid de cărămidă. Gemenii, mai ales, sunt foarte sensibili când vine vorba despre emoții. Intensitatea zilei te poate face să te simți descumpănită, dezorientată și ca într-o oală sub presiune. Încercă să nu amesteci lucrurile. Dă-ți seama că o mare parte din nebunia din jur este doar rodul imaginației tale.

Citește și: Ce stil vestimentar ți se potrivește în funcție de zodie

Rac   Bucură-te de soare! Concentrează-te pe aspectele pozitive ale vieții tale și lucrează cu spor de acasă. Există o mulțime de oportunități pentru tine în acest moment, dar, pentru a profita de ele, trebuie să rămâi aproape de lucrurile care îți aduc cu adevărat fericire. Crede că vei reuși și vei avea succes.

Leu – Dormi suficient. Doar așa vei avea mintea limpede și clară. O mare parte din ce se întâmplă în jurul tău nu are legătură cu realitatea. Este posibil să ai o dorință ascunsă care te macină. Rămâi cu picioarele pe pământ.

Fecioară – S-ar putea să existe o problemă care îți va da mari bătăi de cap. Energia zilei va aduce această chestiune, oarecum delicată, în centrul atenției. Încercă să rămâi echilibrată și să obții o nouă perspectivă asupra acestei situații, înainte de a lua decizii.

Balanță – Ești foarte activă azi. Ține-ți emoțiile în frâu, ca să-ți păstrezi spiritul liber și calm. Este posibil ca unele informații pe care le primești să te surprindă. Păstrează-ți mintea limpede și bazează-te pe inteligența ta nativă.

Scorpion – Te simți într-o dispoziție plăcută și jovială și ar trebui să-ți faci timp să te bucuri de această zi alături de prieteni, dacă este posibil. Singurul avertisment este legat de trăirile tale interioare, care sunt foarte schimbătoare. Oamenii din jurul tău au o impresie greșită despre tine. Ai încredere în tine!

Citește și: Spune-mi ce zodie ești, ca să-ți spun cum stai cu tehnologia

Săgetător – S-ar putea să ai o mică discuție în contradictoriu. Nu va ieși nimeni învingător și probabil că asta îți va strica în întregime ziua. Realitatea este mult diferită de modul în care o percepi. Evită tendința de a te sustrage de la responsabilitățile asumate.

Capricorn – Lumea ta este foarte bună azi. Ai imaginație, ai intuiție, ai spor, ești relaxată și calmă. Păstrează controlul asupra emoțiilor, pentru că, în caz contrar, îți vei strica această zi bună. Acțiunile tale trebuie să asigure un echilibru între logică și emotivitate, între imaginar și real.

Vărsător – S-ar putea să ai senzația că nu te observă nimeni, deși toată lumea este cu ochii pe tine. Ai obligații și trebuie să faci demonstrația inteligenței și capacității tale de lucru. Trebuie să înțelegi că este momentul să faci un pas mare înainte, mai ales pentru tine și viața ta. Ceea ce faci azi contează enorm.

Pești – Te vei bucura de o zi plină de interacțiuni prietenoase. Energia zilei este în favoarea ta, deși poate să nu pară chiar așa. Depășește insecuritatea emoțională și arată-te lumii așa cum ești, cu bune și rele. O să placi mai mult decât atunci când încerci să pari altceva decât ești tu cu adevărat.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

The post Horoscop zilnic – 17 septembrie 2020. Perfecționism și ambiție appeared first on Femeia.ro.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: