Esti aici
Acasa => Lifestyle => Beauty => Horoscop pentru weekend – 8 și 9 februarie. Scoate la lumină copilul din tine!

Horoscop pentru weekend – 8 și 9 februarie. Scoate la lumină copilul din tine!

Horoscop pentru weekend – 8 și 9 februarie – Prima decadă a lunii februarie se încheie. Sunem așezați bine pe traiectoria astrală a noul ani, inclusiv a anului nou chinezesc, iar transformările sunt finalizate. Urmează ca fiecare dintre noi să ”guste” din oferta reală a anului. Weekendul acesta este un fel de moment de copilarie pentru fiecare zodie. Suntem îndemnați să ne aducem aminte de dorințele pe care le-am avut în copilarie și, dacă nu le-am îndeplint, să ne propunem să facem asta. Acest weekend poate fi ca un teren de joacă, în care să scoatem la lumină copilul din noi.

>>>>> Horoscopul iubirii în lunile februarie și martie

BERBEC – Intervalul se arată luminos, pavat cu împliniri de toate felurile. Investiția de energie și timp în proiectul la care lucrezi își arată roadele săptămâna viitoare. Apare o șansă de afirmare profesională de zile mari, care poate să te propulseze într-o altă… ligă. Nu o rata!

TAUR –  Dacă nu agreezi regulile jocului, le schimbi. O cunoștință din anturajul profesional încearcă să-ți atragă atenția. Răsufli ușurată, fiindcă o problemă administrativă se rezolvă surprinzător de profitabil și repede.

GEMENI – Discuțiile deschise au ca rezultat un compromis familial. Nimeni nu practică politica sincerității mai glorios decât tine. Spui adevărul atât de frumos, încât strălucești și tu, dar și el.

RAC –  Evenimentele incitante interferează cu nevoile tale fiziologice, precum cea de hrană sau de somn. Nu-ți trebuie nici mâncare, nici somn, fiindcă intervalul vine cu emoții pozitive. Ți se oferă șansa de a-ți explora latura artistică.

LEU – Spre orice formă de îmbogățire te orientezi, ai acces direct la greii domeniului și la informație de foarte bună calitate. Ți se aprind călcâiele după ceva sau cineva sau (de ce nu?) după amândouă.

FECIOARA – Weekendul îți aduce suficiente ocazii de exprimare. Cei din jur adoră să te audă vorbind, iar tu iubești publicul atent și receptiv. Ți se oferă șansa de a testa profitabilitatea unui hobby.

BALANTA – O discuție de la inimă la inimă te eliberează de un bagaj emoțional, oferindu-ți deznodământul de care ai nevoie. Energiile puternice din sectorul pasiunii anunță clipe superbe în brațele omului iubit. Nu reacționa la zvonuri înainte de a le verifica!

SCORPION –  Să înceapă revoluția dezinhibării! Dai deoparte timiditățile și nesiguranța, lăsându-te în voia sentimentelor și trăind clipe pasionale în dormitor. Ești liberă să spui ce gândești, însă atenție la ton și volum! Rezolvi cu umor o situație conflictuală.

SAGETATOR – Petreci timp în compania unor oameni care iubesc recreerea la fel de mult ca tine. E un timp de calitate, cu îmbrățișări, râsete, căldură. Iei decizii solide – bazate pe fapte, nu pe emoții. Ești printre puținii care văd adevărul de dincolo de aparențe.

CAPRICORN – Îți exprimi o emoție refulată, iar aerul din jurul tău devine iarăși respirabil. Cât de bine e să fii liberă! Primești o veste financiară extraordinară, care îți reamintește că banii pot veni din surse nebănuite. Fiecare ar vrea o bucățică din tine.

VARSATOR –  Ai darul de a face fiecare ființă cu care intri în contact să-ți recunoască valoarea. Magnetismul tău natural îți atrage oferte de toate felurile. Spor în a alege chibzuit!

PESTI – Cauți ceva și nu știi foarte bine ce, dar asta îți dă o stare de stres și agitație care îți strică liniștea finalului de săptămână. Ești precupată d ecele ce se întâmplă dincolo de casa ta și omiți ceea ce este important pentru ai tăi. Suport găsești doar acasă, dar trebuie să spui clar ce vrei.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

The post Horoscop pentru weekend – 8 și 9 februarie. Scoate la lumină copilul din tine! appeared first on Femeia.ro.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: