Esti aici
Acasa => Monden => Horoscop 2022 pentru toate zodiile. Cine sunt norocoșii anului

Horoscop 2022 pentru toate zodiile. Cine sunt norocoșii anului

Horoscop 2022. Iată zodiacul pentru 2022 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Haideți să aflăm cine sunt norocoșii anului și cine trebuie să aibă mai mare grijă la finanțe, dar și în dragoste pentru că anul stă sub semnul lui „cum îți așterni, așa dormi”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 2022 pentru Berbec

O schimbare a energiilor din jurul tău de la sfârșitul anului 2021 a însemnat că ești pe cale să îmbrățișezi viața la un nivel nou, unde sensul vieții și al existenței tale va atinge niveluri noi, pozitive. Acest lucru poate veni printr-o oportunitate de a călători pe distanțe lungi. Berbecii vor avea parte de un an bun mai ales din punct de vedere financiar și profesional însă vor depune mult efort.

Horoscop 2022 pentru Taur

Comparativ cu majoritatea anului 2021, anul acesta vei fi pe val, în special a doua jumătate a anului! Multe dintre tensiunile pe care le-ai experimentat ar trebui să se relaxeze odată cu începerea anului 2022. Acest lucru îți va permite apoi să te relaxezi și să te bucuri de rezultatele muncii tale. Veți face un pas înainte și din punct de vedere sentimental. Prima parte a anului, până în mai, este cea mai bună pentru relații noi de durată.

Horoscop 2022 pentru Gemeni

Schimbările de energie sugerează că acesta va fi un an esențial pentru Gemeni, în special începând cu septembrie. Implicarea ta cu ceilalți va fi un punct culminant major, aceasta include căsătoria și parteneriatele de afaceri. Va fi pentru ei una dintre cele mai bune perioade din ultimii 5 ani. Acolo unde se vor implica cu pasiune, se va vedea imediat, mai ales în primele 8 luni.

Horoscop 2022 pentru Rac

Situațiile financiare la care ați lucrat și cu care ați tratat în ultimii ani ar trebui să înceapă să dea rezultate și să se relaxeze până în septembrie. Indicațiile sugerează că munca voastră ar trebui să prezinte rezultate pozitive în special în martie și de la sfârșitul lunii aprilie până la mijlocul lunii mai, potrivit astrelor. Este anul în care este posibilă o schimbare majoră în carieră și un progres sentimental.

Horoscop 2022 pentru Leu

De la mijlocul anului 2021, energia din jurul tău a sugerat o cotitură serioasă în viața ta. Situațiile din jurul tău de atunci au însemnat că ai purtat mai multă responsabilitate decât o ai de mult timp. Această energie va dura până la sfârșitul lunii august și sugerează, de asemenea, un accent puternic pe relații și probleme de sănătate. Anul 2022 va fi unul al amestecului între generozitate, creativitate, aroganță și vanitate.

Citește și: Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu a fost depus la Sala Palatului

Citește și: Care a fost ultima dorință a lui Victor Socaciu și unde va fi înmormântat. Marina Almășan:„Voia să…’

Citește și: Ana Porgras este internată în spital. Cum se simte fosta gimnastă:„Nu mai pot…’

Horoscop 2022 pentru Fecioară

Tot anul 2022 se concentrează pozitiv asupra aranjamentelor voastre interne, a problemelor familiale și a proprietăților, care probabil vă vor ajuta să vă mutați într-o casă mai mare sau una nouă, să vă măriți familia și să vă înțelegeți mai bine cu membrii familiei. Financiar, vor fi predispuși la investiții inspirate, care le vor putea înmulți banii într-un termen scurt.

Horoscop 2022 pentru Balanță

Este posibil să vă lipsească un prieten sau să decideți să părăsiți un grup cu care ați fost implicat de mult timp. Prietenii noi vor fi probabil în viața ta mulți ani. Dezvoltările pozitive și puternice sunt indicate cu aceste persoane de la sfârșitul lunii iulie până la mijlocul lunii august. Anul este însă foarte favorabil din punct de vedere al creativității și al evoluției spirituale. Per ansablu, va fi un an bun și, dincolo de bani, vor avea toate motivele să fie mulțumiți.

Horoscop 2022 pentru Scorpion

Accentul pe probleme de carieră, responsabilitățile pe care le aveți în afara casei voastre și relația pe care o aveți cu părinții. Din septembrie și pentru câțiva ani după aceea, indicațiile sugerează că atenția voastră va fi atrasă de implicarea voastră în cadrul grupurilor, al prietenilor și al copiilor altor persoane. Din punct de vedere sentimental, scorpionii sunt vulerabili atunci când Jupiter iese din retrograd, în perioada 23 noiembrie-20 decembrie 2022. Atunci se pot îndrăgosti nebunește, fără nici o rațiune.

Horoscop 2022 pentru Săgetător

Din decembrie 2020 a avut loc o schimbare pozitivă a energiilor care vă vor ajuta să puneți un nou început în viața voastră, care face parte dintr-un ciclu prosper de doisprezece ani, care probabil va aduce posibilitatea de a călători pe distanțe lungi, de a avea mai mult contact cu oameni și locuri străine, de a studia, de a preda, de a vă crește șansele de a deveni bunic sau părinte. Sentimental, vor avea un vârf în primăvară. Vor reuși, cu efort, să își îmbunătățească și relațiile de familie.

Horoscop 2022 pentru Capricorn

O schimbare a energiilor la sfârșitul anului 2021 a însemnat că, la un anumit nivel, ați intrat în hibernare, pregătindu-vă pentru un nou început pozitiv, care vine în viața voastră la sfârșitul anului 2022. Simbolic, aveți acest an de pregătit, cercetat și regrupat energiile voastre, pentru a fi încărcate pe deplin pentru acest nou început puternic care vă vine în cale. Sentimental, cea mai bună perioadă este luna septembrie. Financiar, va fi un an bun, cu o creștere ușoară dar constantă.

Horoscop 2022 pentru Vărsător

Pentru mulți nativi, ultimii câțiva ani au fost dificili, dar vestea bună este că această perioadă de responsabilitate și, eventual, de singurătate, este aproape terminată. Problemele de relație, atât cele personale, cât și cele de afaceri, ar trebui să înceapă să se relaxeze de la sfârșitul lunii august. Se pare că implicarea ta cu ceilalți în ultimii ani a însemnat muncă și responsabilitate grea.

Horoscop 2022 pentru Pești

Acesta este probabil un an pe care nu-l vei uita prea curând. În primul rând, există un accent norocos și pozitiv pe situațiile legate de carieră, imaginea ta, direcția vieții și relația pe care o împărtășești cu unul dintre părinții tăi. Se pare că ceea ce ați învățat în 2021 va fi valorificat în acest an prin oportunități îmbunătățite la locul de muncă și o mai bună înțelegere a ceea ce doriți să faceți cu viața voastră.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: