Esti aici
Acasa => Monden => Horoscop 20 noiembrie 2021. Zodia care pierde mulți bani

Horoscop 20 noiembrie 2021. Zodia care pierde mulți bani

Horoscop 20 noiembrie 2021. Se anunță o zi palpitantă pentru majoritatea zodiilor. În timp ce unii nativi vor avea parte de foarte mult noroc în plan personal, o zodie va suferi pierderi financiare. O alta va face schimbări semnificative în viața amoroasă. E posibil să iubească din nou, după o perioadă mai lungă de singurătate. Iată cum vor sta zodiile pe 20 noiembrie 2021!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 20 noiembrie 2021. Berbec

Berbecii își încep ziua cu o veste bună. Cineva drag îi surprinde cu un anunț fericit. Este posibil ca familia lor să se mărească sau ca o rudă să bifeze o nouă realizare importantă. Vor petrece timp prețios alături de cei apropiați și se vor simți plini de energie. Se anunță un weekend plin de prosperitate pentru acești nativi, mai ales pe plan personal.

Horoscop 20 noiembrie 2021. Taur

În schimb, pentru Tauri situația nu va fi atât de roz. E posibil ca acești nativi să treacă printr-o mare dezamăgire. Vor fi trădați ce cei la care se așteptau cel mai puțin, după ce și-au oferit încrederea pe tavă. Acest lucru le va lăsa un gust amar și se vor învinovăți că au fost atât de creduli. Pentru a ieși din starea neplăcută, ar putea să se concentreze pe hobby-urile lor.

Horoscop 20 noiembrie 2021. Gemeni

Pentru Gemeni, weekend-ul nu va fi chiar odihnitor. Încă din prima parte a zilei de sâmbătă, ei vor avea de rezolvat o mulțime de sarcini. Au agenda plină și din dorința de a-și mai elibera programul, apelează la cei din jur. Problema e că ceilalți îi încură mai mult, în loc să îi ajute. Ar trebui să se bazeze doar pe forțele proprii și să nu aleagă calea ce pare a fi mai ușoară.

Horoscop 20 noiembrie 2021. Rac

De cealaltă parte, Racii își vor încărca bateriile în acest weekend, pentru toată săptămâna viitoare. Vor avea timp să se „delecteze” cu pasiunile lor și să se odihnească suficient de mult. După o perioadă destul de agitată, își pun ordine în gânduri. Asta îi va ajuta să elimine stresul și să poată privi partea plină a paharului.

Horoscop 20 noiembrie 2021. Leu

Leii riscă să piardă multe lucruri din cauză că uneori sunt prea încăpățânați. Deși realizează că nu au dreptate, vor încerca pe ceilalți să-i convingă pe ceilalți că ei greșesc. Acest lucru ar putea genera conflicte destul de mari. Așadar, în loc să adopte o astfel de atitudine, ar trebui să-și asume că uneori și ei greșesc.

Citește și: Horoscop octombrie 2021.Zodiile care vor avea probleme

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile în care poți avea încredere.Nativii care se țin de cuvânt

Horoscop 20 noiembrie 2021. Fecioară

Pentru Fecioare se ivesc niște situații neașteptate. Vor fi puși în fața faptului împlinit și vor trebui să ia repede o decizie. Indicat este să se bazeze pe propria intuiție, decât să ceară păreri în stânga și-n dreapta. Sfaturile pe care le primesc nu sunt chiar în avantajul lor. În plus, trebuie să-și amintească că ei știu ce e mai bine pentru ei.

Horoscop 20 noiembrie 2021. Balanță

E posibil ca Balanțele să facă o mare greșeală, în prima parte a zilei. Vor lua decizii în numele altcuiva, cu toate că știu că persoana respectivă ar fi deranjată. Astfel, e posibil să se includă singuri în niște situații tensionate. Vor fi criticați de cei din jur, dacă nu vor face un efort în a le arăta că se pot schimba.

Horoscop 20 noiembrie 2021. Scorpion

Scorpion ar trebui să fie mai atenți la cei din jur. E posibil ca persoanele care pretind că vor să le întindă o mână de ajutor să aibă, de fapt, alte planuri. Ceea ce ar trebui să-i pună pe gânduri ar fi curiozitatea lor exagerată. Ar trebui să fie mai discreți în ceea ce privește viața privată și să nu-și dezvăluie secretele oricui. În caz contrar, riscă să fie dezamăgiți.

Horoscop 20 noiembrie 2021. Săgetător

Săgetătorii sunt lingușiți de cei din jur. Inițial, vor tinde să creadă că ceilalți sunt bine intenționați și că le fac doar câteva complimente drăguțe. Ulterior, dacă cercetează puțin, ar putea afla că ceilalți au, de fapt, un alt scop. Trec printr-o situație asemănătoare cu cea a Scorpionilor. Astfel, și ei trebuie să deschidă foarte bine ochii!

Horoscop 20 noiembrie 2021. Capricorn

Capricornii nu o duc prea bine astăzi, din punct de vedere financiar. În ultima vreme, au făcut investiții serioase într-o afacere ce părea că le va aducea foarte mult profit. E posibil să se trezească, în schimb, cu pierderi destul de mari. Vor fi stresați și complet debusolați. Din fericire, au niște prieteni de nădejde pe care se pot baza. Vor găsi împreună soluții.

Horoscop 20 noiembrie 2021. Vărsător

Vărsătorii vor fi mai circumspecți astăzi. Deși pot fi criticați de ceilalți pentru atitiundea lor, nu trebuie să și-o schimbe. Dacă simt că ceva nu este în regulă, nu ar trebui să închidă ochii și să treacă cu vederea, ci să ia atitudine. Vor vedea că au de câștigat dacă își ascultă vocea interioară.

Horoscop 20 noiembrie 2021. Pești

Peștii sunt foarte norocoși astăzi. Se anunță un weekend plin de surprize pentru ei, pe plan sentimental. Dacă sunt singuri de ceva timp, e posibil să cunoască o persoană nouă. Vor descoperi că au foarte multe lucruri în comun, lucru ce-i atrage instant. Ar fi indicat să facă pași mici și siguri, decât să se grăbească. În timp, ar putea forma un cuplu frumos și solid.

Sursă foto: Pixabay

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: