Esti aici
Acasa => Monden => Horoscop 2 ianuarie 2022. Ce zodii au noroc în dragoste

Horoscop 2 ianuarie 2022. Ce zodii au noroc în dragoste

Horoscop 2 ianuarie 2022. Unele zodii încep anul cu noroc în dragoste și planuri noi și mărețe! Cei care se află în relații de lungă durată, simt că este timpul să treacă la pasul următor și sunt bine aspectate căsătoriile și logodnele. Așadar, pare că ianuarie este luna lui Cupidon pentru unele zodii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 2 ianuarie 2022 pentru Berbec

Prima Lună Nouă din 2022, din 1 ianuarie face aspect cu Uranus, planeta nonconformismului și, deoarece îți place mereu să fii în fruntea a ceea ce este nou, aceasta este energia perfectă pentru tine. Sentimental, s-ar putea să fie tentați să reia legătura cu un fost partener sau în cuplu să abordeze teme de discuție mai vechi. Dacă simțiți că mai este loc de dragoste acolo, faceți ce simțiți, dar nu uitați că ciorba reîncălzită nu mai are același gust, iar ce v-a deranjat prima dată, este foarte posibil să nu se fi schimbat!

Horoscop 2 ianuarie 2022 pentru Taur

Jupiter tranzitează casa prietenilor și a mediului social, a speranțelor și idealurilor. La orizont este foarte posibil să apară un partener nou pentru cei singuri, iar în cazul celor aflați în relații care scârțâie Universul pune stop. Unii nativi pot fi tentați să caute o fostă iubire din trecut. Astrele nu recomandă reluarea unor relații vechi acum, în cel mai bun caz așteptați să treacă această perioadă și multe lucruri se vor clarifica între timp.

Horoscop 2 ianuarie 2022 pentru Gemeni

Pe măsură ce 2022 începe, Luna Nouă din zona ta dezvoltării și arată dorința ta de a fi mai bun. Este un moment fantastic pentru a stabili intenții și a face rezoluții, dar nu uita să fii îngăduitor cu tine însuți, potrivit astrologului Alexandru Păunescu. Mulți nativi pot lua decizia finală de a pune punct unei relații toxice. Relațiile bazate pe interese materiale și/sau sexuale se pot încheia acum.

Horoscop 2 ianuarie 2022 pentru Rac

Privește prima Lună Nouă de la începutul anului 2022 pentru un nou început și în viața ta amoroasă. Această energie este fantastică dacă ești singur, dar cu atât mai mult dacă ești deja într-o relație care are nevoie de un pic de atenție. În special Racii singuri pot fi tentați în această perioadă să caute un fost partener.

Horoscop 2 ianuarie 2022 pentru Leu

În relația de cuplu vă bucurați de un nou nivel de confort, care este satisfăcător și stimulator pentru amândoi. Dacă ești singur, folosește-ți excesul de vervă și energia pentru a te bucura de o activitate sportivă. Tranzitul lui Jupiter va fi delicat pentru nativi pentru că poate amplifica probleme în cuplu. Totodată, poate fi vorba atât de pierderi financiare.

Citește și: Anda Adam a rămas blocată pe munte, după scandalul de la hotel:„Sperăm că ajunge la noi…’

Citește și: Marina Almășan, mesaj dureros pentru fiul ei, după ce a fost la priveghiul lui Victor Socaciu:„Mi s-a strâns inima’

Citește și: Cât a costat Revelionul lui Dan Negru și câte vedete participă:”Nu mai încap în cadru”

Citește și: Gheorghe Zamfir va deschide Revelionul lui Dan Negru.Prezentatorul TV îi pregătește o surpriză uriașă

Horoscop 2 ianuarie 2022 pentru Fecioară

Dacă ești îndrăgostit, îți devine clar modul în care tu și partenerul tău păreți a fi suflete pereche, ceea ce este un sentiment frumos. Dacă ești singur, ai încredere că va apărea omul potrivit și pentru tine cât de curând. Jupiter te ajută să formezi parteneriate de lungă durată și frumoase, ceea ce nu este lucru foarte des întâlnit.

Horoscop 2 ianuarie 2022 pentru Balanță

Conjuncția lui Venus cu Pluto pe 10 decembrie este o veste bună, care sugerează soluționarea unei probleme de familie de lungă durată. Este o perioadă cu impact emoțional puternic, de aceea nativii nu ar trebui să se interiorizeze, ci să profite de aceste zile de sărbătoare pentru a petrece cât mai mult timp în sânul familiei.

Horoscop 2 ianuarie 2022 pentru Scorpion

Nu mai fi atât de suspicios și restrictiv cu tine însuți, învață să primești și să te bucuri, fără a considera că în spatele acțiunilor stă o formă de manipulare sau constrângere. Este, oricum o perioadă bună pentru analiză și reanaliză, pentru a găsi idei ingenioase, pentru a găsi soluții și pentru a trage unele concluzii de viitor.

Horoscop 2 ianuarie 2022 pentru Săgetători

Sentimental, s-ar putea să fie tentați să caute pe cineva din trecut. Jupiter, guvernatorul lor, va tranzita sectorul familiei și le poate aduce nativilor ocazia să se apropie de familie. Eclipsa de Soare din Săgetător de sâmbătă este un moment important pentru tine și vorbește despre identitatea ta.

Horoscop 2 ianuarie 2022 pentru Capricorn

Mergând spre 2022, găsim o Lună Nouă extraordinară în zodia ta, facând un trigon cu Uranus, planeta surprizelor.Începi prin a te concentra pe distracție, bucurie și dragoste – cele mai bune lucruri din viață. Dar apoi continui cu experimenatare, asumare și muncă.

Horoscop 2 ianuarie 2022 pentru Vărsător

S-ar putea să simți că nu îți găsești locul, că te afli pe ultima sută de metrii și nimic bun nu se petrece. Există o legătură cu viața de familie, cu trecutul tău pe care Uranus le scoate la suprafață. Unii Vărsători pot intra în relații cu persoane indisponibile și ar trebuie să evite acest lucru.

Horoscop 2 ianuarie 2022 pentru Pești

Este în regulă să treci de la prieteniile învechite și să găsești altele noi, în care valorile tale sunt împărtășite. Nu mai ești ancorat în trecut și ai nevoie de un alt tip de stimulare. Acum vei găsi oameni care te vor susține în viitor.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: