Esti aici
Acasa => Monden => Horoscop 16 februarie 2021. O zi plină de conflicte pentru câteva zodii

Horoscop 16 februarie 2021. O zi plină de conflicte pentru câteva zodii

Horoscop 16 februarie 2021. O zi conflictuală pentru câteva zodii, așa că cel mai bine ar fi să te concentrezi pe munca ta și să eviți discuțiile în contradictoriu. O zi destul de dificilă, dar cu puțin tact și diplomație vei reuși să treci și peste ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 16 februarie 2021 Berbec

Berbecii au astăzi parte de succese majore în plan profesional. Sunt mari şanse să fii avansat la serviciu sau să obţii o majorare a salariului. Dacă jobul tău are o componentă creativă, nu te autocenzura şi simte-te liber să experimentezi.

Horoscop 16 februarie 2021 Taur

Marţi, nativii zodiei Taur trebuie să fie atenţi la serviciu. Poţi avea probleme din cauza unui coleg băgăcios şi bârfitor, care te poate băga în gura superiorilor.

Horoscop 16 februarie 2021 Gemeni

Gemenii sunt foarte comunicativi azi, orientați către rezolvarea problemelor celor care vă solicită sfatul. Atenție, însă, să nu pierdeți din vedere planurile personale, altfel riscați să adunați tot felul de frustrări. La locul de muncă, sunteți de neoprit, iar motivația voastră este molipsitoare, la fel și energia.

Horoscop 16 februarie 2021 Rac

Oamenii tind să subestimeze dorința ta înnăscută de a atinge succesul și este foarte probabil ca astăzi să te confrunți cu probleme din această cauză, mai ales pe planul relațiilor.

Horoscop 16 februarie 2021 Leu

Este posibil ca leii să se confrunte cu tensiuni apărute la locul de muncă. Nu te lăsa consumat de astfel de emoții! Luna berbecului va scoate la iveală întreg potențialul tău, iar asta te poate face dornic să acționezi impulsiv.

Citește și: Drama neștiută a lui Sergiu Nicolaescu.Regizorul s-a stins acum 7 ani cu un mare regret

Citește și: Alexandra Dinu recunoaște că i-a fost greu ca mamă singură:„E o responsabilitate uriașă, mi-a dat bătăi de cap în adolescență’/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Călinescu l-a avertizat pe Adrian Mutu înainte de divorțul de Alexandra Dinu:’Ai grijă cu…’

Horoscop 16 februarie 2021 Fecioară

Nativii Fecioară au nu numai o zi bună, ci o întreagă săptămână. Șefii vă aprobă ideile, apreciază spiritul de inițiativă și vă laudă pentru performanțe.

Horoscop 16 februarie 2021 Balanță

Balanțele ar putea avea o zi încărcată din punct de vedere emoțional, în care oportunitățile se vor amesteca cu anumite obstacole de ordin sentimental. O decizie pare a fi greu de luat, însă va fi necesară pentru a liniști apele.

Horoscop 16 februarie 2021 Scorpion

Scorpionii ar putea găsi dragostea acolo unde se așteaptă mai puțin – în cercul de prieteni, la serviciu sau chiar într-un spațiu public, precum un magazin sau un restaurant.

Horoscop 16 februarie 2021 Săgetător

Intuiţia Săgetătorilor ar putea creşte azi până la punctul în care vor crede că pot deduce gândurile şi motivele oamenilor pe care nu i-au mai întâlnit până acum. Cititul ştirilor ar putea să aducă informaţii despre cum vor decurge lucrurile.

Horoscop 16 februarie 2021 Capricorn

Ar trebui să fii foarte pasionat acum, în special în ceea ce priveşte relaţiile. Parteneriatele romantice cu siguranţă cer o seară petrecută împreună, doar voi doi. În plan profesional şi creative, pe de altă parte, este timpul pentru un proiect nou în care amândoi credeţi cu tărie.

Horoscop 16 februarie 2021 Vărsător

Dacă nu ai fost în apele tale recent, un plus de putere interioară ar putea să te aducă pe picioare şi să te facă să te simţi puternic şi sănătos din nou. Ai putea alege să finalizezi azi toate treburile neterminate.

Horoscop 16 februarie 2021 Pești

Emoţiile sunt mari azi pentru Peşti. Cineva din anturaj ar putea avea o problemă cu o figură autoritară, ceea ce ar da naştere la probleme de natură politică. E mai bine să te fereşti de orice e politic şi să îţi canalizezi puterea şi pasiunea într-un proiect propriu.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: