Esti aici
Acasa => Monden => GOPO 2018. Ce ținute spectaculoase au ales vedetele la eveniment!

GOPO 2018. Ce ținute spectaculoase au ales vedetele la eveniment!

Cel mai important eveniment cinematografic al anului, Gala GOPO este un adevărat spectacol și pe covorul roșu, înainte de ceremonia propriu-zisă. Ce tinute au ales vedetele la GOPO 2018? Surprinzător, dar au evitat… culorile!

 

Negru, alb, auriu și argintiu. Acestea sunt nuanțele pe care le-am văzut astă seară, pe covorul roșu, la Gala GOPO 2018. Dacă, în anii anteriori, am avut parte de veritabile explozii de culoare, iată că, de data asta, vedetele au preferat nuanțe mult mai cuminți pentru acest eveniment. Cine ne-a atras atenția, în mos special? Cu siguranță că Laura Cosoi, aceasta fiind prima ei apariție publică de când a rămas însărcinată. Deși se află, deja, în ultimul trimestru de sarcină, Laura a fost o apariție… radiantă! A îmbrăcat o rochie lungă, argintiu-metalizat, extrem de mulată, ce i-a evidențiat perfect formele de viitoare mamă. Cum a completat look-ul? În stil retro, coafura și machiajul amintind de filmele de epocă și cu o haină de blană, probabil din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

 

Vedetele au preferat negru, la GOPO 2018

 

Aparițiile cu adevărat îndrăznețe au lipsit din rândurile vedetelor. Cele mai multe au ales rochii lungi, fie cu ușoare asimetrii, fie cu aplicații de mărgele sau paiete, însă, am putea spune că stilul clasic a fost cel predominant. Ana Ularu a optat pentru o rochie cu un decolteu adânc, pe când Dana Rogoz și Amalia Enache au atras atenția grație aplicațiilor strălucitoare, de pe rochiilor lor. Însă… cele mai multe dintre actrițe au preferat negru! Alina Chivulescu, Ela Ionescu, Raluca Aprodu și Andreea, soția lui Andrei Aradits, sunt doar cele câteva dintre cele care au ales clasica nonculoare, ce te scoate întotdeauna din încurcătură, la un eveniment de covor roșu.

Rămâneți pe www.viva.ro pentru a vedea și câștigătorii Galei GOPO 2018.

 

Cristina Pîrvu

Foto: Dumitru Angelescu

 

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: