Esti aici
Acasa => Android => Google va adăuga listă Read Later în browserul Chrome, la 3 ani de când această funcționalitate este disponibilă pe iOSs

Google va adăuga listă Read Later în browserul Chrome, la 3 ani de când această funcționalitate este disponibilă pe iOSs

Nici măcar Google nu poate ignora, uneori, popularitatea de care se bucură platforma iOS. Așa se face că versiunea Chrome pentru iOS a primit funcția Read Later, cerută de utilizatori, cu 3 ani înaintea celei pentru PC-uri Windows.
Concret, de mai bine de trei ani, utilizatorii aveau posibilitatea să salveze paginile accesate cu browserul Chrome într-o listă Read Later, în idea de a reveni mai târziu asupra acestora pentru a continua lectura începută. Curând, această funcționalitate va fi disponibilă și din versiunile Chrome pentru Chrome OS, macOS, Windows și Linux.

Poți folosi opțiunea Read Later și pentru a revizita pagini în modul offline
Disponibilă deja în cea mai recentă versiune de testare Chrome Canary, funcționalitatea Read Later poate fi activată bifând pe Enabled setarea „Allow users to save tabs for later” adăugată la secțiunea about://flags. Debutul oficial este rezervat pentru versiunea Chrome 86.
Utilă în anumite situații, noua Reading List apare sub meniul principal, activat din colțul dreapta sus al ecranului. Paginile păstrate în lista „de citit” sunt salvate complet în memoria telefonului, putând fi revizitate chiar și în absența conexiunii la internet.
În prezent, cea mai apropiată alternativă pentru Reading List este salvarea individuală a paginilor folosind opțiunea Download. Paginile astfel salvate rămân ca și fișiere individuale, ușor de transferat și accesibile offline.

Articolul Google va adăuga listă Read Later în browserul Chrome, la 3 ani de când această funcționalitate este disponibilă pe iOSs apare prima dată în Go4IT.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: