Esti aici
Acasa => Aplicatii => Google Drive oferă noi opțiuni pentru gestionarea notificărilor pe mobil

Google Drive oferă noi opțiuni pentru gestionarea notificărilor pe mobil

Deja, una dintre cele mai populare soluții de cloud storage, Google Drive devine și mai atractiv de folosit pe mobil.
Deși în ultima vreme aplicația pentru desktop a primit cele mai mari îmbunătățiri, Google nu neglijează nici utilizatorii de mobil, ultima versiune Google Drive pentru Android oferind setări mai avansate pentru administrarea mesajelor de notificare. Spre exemplu, utilizatorii pot acum să vadă toate notificările primite într-un singur loc, chiar și atunci când au optat pentru dezactivarea globală a notificărilor Android. În plus, au fost adăugate și noi opțiuni pentru filtrarea tipurilor de alerte care pot fi afișare.
Noua versiune vine și cu un set de comenzi care pot fi aplicate direct mesajelor de notificare, cum ar fi opțiune share pentru fișierul abia încărcat în spațiul cloud. Nu în ultimul rând, poți șterge sau ascunde orice notificare Google Drive pe care nu o vrei afișată pe telefon.

Funcționalitatea extinsă va fi disponibilă pentru toți utilizatorii de Android, instalând sau actualizând la cea mai recentă versiune a clientului Google Drive. În funcție de regiune, procesul de actualizare automată a aplicației de Ar putea dura de la câteva ore și până la două-trei săptămâni, însă poate fi urgentat prin verificarea manuală a actualizărilor disponibile folosind aplicația Google Play.
Accesarea alertelor primite se poate face atât din lista cu notificări Android, cât și de la secțiunea Priority, în tab-ul Notifications prezent în cadrul aplicației Google Drive.

Articolul Google Drive oferă noi opțiuni pentru gestionarea notificărilor pe mobil apare prima dată în Go4IT.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: