Esti aici
Acasa => Monden => Gina Pistol nu mai ține cont de calorii! Cu cel fel de mâncare se răsfață viitoarea mămică

Gina Pistol nu mai ține cont de calorii! Cu cel fel de mâncare se răsfață viitoarea mămică

Gina Pistol este deja în al doilea trimestru de sarcină, așa că viitoarea mămică nu mai pare la fel de preocupată de siluetă. Din când în când, vedeta își permite mici plăceri vinovate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol este însărcinată în 5 luni și atât ea, cât și smiley sunt foarte fericiți și nerăbdători să-și strângă fetița în brațe. Deocamdată însă, viitoarea mămică experimentează atât emoțiile, cât și simptomele mai puțin plăcute prin care trece orice femeie însărcinată – de la bucuria de a-și simți bebelușul în burtică și până la… retenția de apă, care îi dă de furcă.

Cartofii prăjiți, plăcerea vinovată a Ginei Pistol

Deși a avut dintotdeauna o siluetă de invidiat, iată însă că, acum, din când în când, Gina Pistol își mai permite și câte o mică plăcere vinovată, ca orice femeie însărcinată. Recent, vedeta a fost surprinsă de către paparazzii Spynews la un restaurant, unde și-a comandat cel puțin un fel de mâncare de care se feresc toate femeile care țin la siluetă.

Gina se întorcea de la un coafor și, cuprinsă de foame, s-a oprit să mănânce ceva. Dacă pentru primul fel a ales, probabil, o supă cremă, simpatica blondină nu a rezistat tentației de a-și comanda cartofi prăjiți, pe care i-a mâncat până la ultimul, conform sursei citate. Ce-i drept, efectul carbohidraților a fost minimalizat, deoarece Gina a comandat alături o salată, ferindu-se de combinația carne, cartofi.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Mihai Sturzu, după ce a renunțat la trupa Hi-Q și la politică, și a devenit pilot: „Eu mi-am petrecut copilăria în comunism și…”/ EXCLUSIV

Gina Pistol nu mai ține cont de calorii! Cu cel fel de mâncare se răsfață viitoarea mămicăGina Pistol nu mai ține cont de calorii! Cu cel fel de mâncare se răsfață viitoarea mămică

Probleme cu retenția de apă

Recent, Gina Pistol le-a povestit prietenilor virtuali de pe pagina ei de socializare că deja nu mai poate îndeletnici cu treburile casnice care înainte îi făceau plăcere. De altfel, sarcina Ginei vine cu diferite probleme, obișnuite pentru majoritatea femeilor gravide. Viitoarea mămică a dezvăluit recent că se confruntă cu retenția de apă și și-a întrebat prietenele de pe pagina virtuală cum se descurcă în această situație.

Voiam să vă spun că mă confrunt cu retenția de apă… deși, eu nu fac excese de niciun fel. Și, uneori, am impresia că sunt Gina de două ori. Vă întreb pe voi, cele care ați fost însărcinate, și pe cele care vă pregătiți să deveniți mame, cum procedați? Cum gestionați asta?’, spune Gina Pistol într-un videoclip scurt de pe rețelele de socializare.

„Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare. Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai rebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic.

Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuțite, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască’, au declarat apropiați ai vedetei pentru playtech.ro

Citește și: Adriana Trandafir, declarații cutremurătoare după ce a avut COVID-19: „A fost o luptă pe viață și pe moarte. M-am rugat la Dumnezeu să mă ia”

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: