Esti aici
Acasa => Monden => Gina Pistol, despre zvonurile că ar pleca de la Antena 1: „Am un contract care…”

Gina Pistol, despre zvonurile că ar pleca de la Antena 1: „Am un contract care…”

Gina Pistol a devenit mamă de curând, motiv pentru care a luat o pauză de la proiectele profesionale, cum ar Chefi la cuțite sau Asia Express. Vedeta i-a predat ștafeta Irinei Fodor, iar ulterior s-a zvonit că înlocuirea Ginei Pistol ar fi una definitivă. Aceste zvonuri au ajuns și la urechile iubitei lui Smiley care a oferit primele declarații pe acest subiect.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV, însă, după ce a adus-o pe lume pe fiica ei, Josephine, vedeta și-a dorit să se dedice exclusiv creșterii micuței. Drept urmare, Gina Pistol, care prezenta emisiunile Chefi la cuțite și Asia Express, ambele difuzate de Antena 1, i-a predat ștafeta Irinei Fodor, soția lui Răzvan Fodor, prezentatorul emisiunii Burlacul.

Gina Pistol, despre zvonurile că ar pleca de la Antena 1: „Am un contract care...”Gina Pistol, despre zvonurile că ar pleca de la Antena 1: „Am un contract care...”

Faptul că Antena 1 a decis să îi dea pe mână Irinei Fodor două emisiuni de maximă audiență a stârnit multe semne de întrebare atât din partea presei, cât și din partea publicului. Nu a durat mult și au apărut zvonuri potrivit cărora Gina Pistol ar putea fi înlocuită definitiv de către Irina Fodor. Speculațiile au ajuns și la urechile Ginei Pistol, care a oferit primele declarații referitoare la acest subiect.  

Citește și: Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită de Irina Fodor la Asia Express sezon 4:”Să aveți un drum…”

Citește și: Irina Fodor, primele imagini de la Asia Express 4.Ce a pățit la sosirea în Turcia

Citește și: Fulgy de la Clejani a anunțat că se însoară!Primele imagini cu noua iubită

Citește și: Armin Nicoară, nuntă de 1000 persoane cu Claudia Puican:„Fac petrecere pe stadion!”

Gina Pistol, despre zvonurile că ar pleca de la Antena 1

Gina Pistol a
dezvăluit că nu se pune problema să fie înlocuită definitiv de Irina Fodor. Iubita
lui Smiley a mai spus că are un contract care va mai dura câțiva ani de zile,
motiv pentru care nu va pleca din trustul Intact.

„Nu se pune problema ca eu să plec de la Antenă, sunt doar niște zvonuri, vă asigur de asta! Am un contract care va mai dura câțiva ani, deci nu voi pleca așa cum spun zvonurile.

Eu am prezentat Asia Express timp de trei sezoane, așa că, normal, i-am dat niște sfaturi Irinei Fodor, am totuși experiența celor trei ani. Am făcut-o ca de la femeie la femeie, pentru că este un proiect obositor, este istovitor și durează mult. Stai plecată aproape două luni, ești departe de familie, iar asta este greu și pentru tine, și pentru toi cei implicați. Când ai o zi obositoare, dacă ești acasă, te întorci seara, la confortul tău. Dar așa, cum ești plecată, totul devine mai dificil”, a spus Gina Pistol pentru Fanatik.ro.

Irina Fodor nu se aștepta să prezinte Asia Express 4

Irina Fodor este soția lui Răzvan Fodor, care a acâștigat sezonul trecut al competiției Asia Express, împreună cu Sorin Bontea. Irina a fost foarte emoționată când i s-a propus să prezinte Asia Express după Chefi la cuțite.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după Chefi la cuțite’ va urma atât de repede un alt proiect.

Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia”, a spus Irina Fodor.

Sursa Foto: Instagram

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: