Esti aici
Acasa => Monden => Gigi Gheorghiu are o fiică superbă. Tânăra în vârstă de 30 de ani locuiește în America și s-a lansat în afaceri

Gigi Gheorghiu are o fiică superbă. Tânăra în vârstă de 30 de ani locuiește în America și s-a lansat în afaceri

Gigi Gheorghiu are cu ce se mândri. Fiica lui, Andra Ştefania Gheorghiu, este super talentată şi s-a lansat într-un business cu pălării, în America. Frumoasa brunetă a povestit despre pasiunea ei descoperită de curând, pe care a transformat-o în afacere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

“Îmi place ceea ce fac şi vreau să reuşesc”, a spus Andra. Andra este fiica lui Gigi Gheorghiu și Camelia. Cei doi nu mai sunt nu mai sunt împreună, asta pentru că el s-a despărţit de mama copilului său, care de mai bine de 20 de ani s-a stabilit în America, cu fiica lor. 

Andra a absolvit peste Ocean masterul în Arta comunicării şi Tehnologiei avansate şi a lucrat într-o companie importantă, având un job foarte bine plătit, în San Jose, aproape de San Francisco. 

Cum și-a descoperit pasiunea pentru pălării

Alături de tatăl ei, Gheorghe Gheorghiu a descoperit pălăriile. Felul în care erau realizate i-a trezit interes şi totodată pasiune. Şi-a cumpărat una, s-a documentat şi a încercat să facă şi ea, iar rezultatul a demonstrat că are talent! De aici şi până la prima colecţie de pălării a fost doar un pas, iar tatăl ei este foarte mândru de ea.


“De la o călătorie, până la crearea brandului 11 Tales Designs a fost un pas. Mi-am dat seama cât de mult îmi plac pălăriile după ce am cumpărat una, mai specială, ce-i drept. M-am documentat, mi-am luat materiale, accesorii, pietre, am vorbit cu o fabrică unde se fac pălării. Practic eu le accesorizez, le fac să fie speciale şi le personalizez după plăcerea clientului. De ce cifra 11? Pentru că sunt născută pe 11 octombrie. Îmi doresc să am un magazin al meu. O pălărie personalizată se vinde cu preţuri între 200 şi 400 $”, a spus Andra, care a împlinit 32 de ani luna trecută, pentru Click.ro.

Gigi Gheorghiu are o fiică superbă. Tânăra în vârstă de 30 de ani locuiește în America și s-a lansat în afaceriGigi Gheorghiu are o fiică superbă. Tânăra în vârstă de 30 de ani locuiește în America și s-a lansat în afaceri

Andra a absolvit un master in Arta comunicarii si Tehnologiei avansate si a lucrat intr-o companie importanta, in San Jose, aproape de San Francisco.

Cine este Gheorghe Gheorghiu

Gheorghe Gheorghiu s-a nascut pe data de 1 ianuarie 1954 in Brasov. La indemul parintilor a studiat vioara si ulterior chitara, activand o perioada in cadrul Cenaclului ASTRA, iar in 1975 a participat la primul Festival National de Muzica Folk, unde a obtinut Marele Premiu si totodata a fost invitat sa cante la Festivalul de toamna al Cenaclului Flacara.

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Cătălin Botezatu:”Când realizezi că se scurge viața, abia atunci ai vrea să mai faci ceva”/ EXCLUSIV

Citește și: Lidia Buble, dezvăluiri neașteptate. Cătălin Botezatu a fost primul bărbat din showbiz care i-a furat inima:”Eram disperată, dormeam cu poză lui sub pernă”

Citește și: Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani:„Nu ne blocăm în certuri’. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Citește și: Pepe și Raluca, partaj de peste 1,5 milioane de euro!Ce bunuri au de împărțit la notar

A fost membru al cenaclului pana in anul 1980 dupa care a trecut la Serbarile Scanteii Tineretului. In continuare a sustinut concerte in toate orasele din Romania, iar dupa 1990 a participat la numeroase concerte in strainatate: Israel, Germania, Austria, Belgia, Italia, Canada si SUA.


Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: