Esti aici
Acasa => Monden => Georgiana Lupu de la Survivor a primit o garsonieră de la primărie. Cum arată casa

Georgiana Lupu de la Survivor a primit o garsonieră de la primărie. Cum arată casa

Georgiana Lupu de la Survivor locuiește la Bacău, într-o casă pusă la dispoziție de primărie. Mai exact, este vorba despre o garsonieră în care Georgiana Lupu și-a adus toate medaliile și cupele câștigate în competiții sportive. Agățată pe perete este și bandana pe care a purtat-o la Survivor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Georgiana Lupu are o poveste impresionantă de viață. Tânăra s-a născut în pușcărie, a copilărit într-un centrul de plasament, iar mai apoi și-a descoperit pasiunea pentru sport. A devenit campioană, a luat multe medalii. A decis apoi să participe în emisiuni televizate. Acum, după „Survivor România”, aceasta nu se mândrește cu mari reușite.

Georgiana Lupu s-a născut în penitenciar, nu și-a cunoscut niciodată tatăl de origine congoleză și a copilărit într-un centru de plasament până când i-a fost descoperit potențialul sportiv. Astfel, aceasta a ajuns dublă campioană națională la bob și vicecampioană națională la atletism.

„Eu m-am născut în puşcărie, apoi am fost luată de Protecţia Copilului Bacău, pentru că mama nu avea condiţii să mă crească. M-am trezit direct la cămin, atâta ştiu. Am aflat că sunt născută în pușcărie după vârsta de 7-8 ani. Mi-a spus o doamnă din centru.

Am întrebat-o dacă știe mai multe despre mine, pentru că fiecare copil care creşte la orfelinat are o așa-zisă mamă, iar acea femeie trebuie să scrie câte ceva despre noi într-un caiet, în fiecare lună, se numeşte Povestea vieţii. Când am aflat, a fost foarte dureros.

Eu ştiam că mama a fost de acord ca să ajung acolo, pentru că ea nu avea posibilitatea să mă crească. Am întrebat-o cine este tatăl meu, a zis că o să-mi spună când o să mai cresc. Tot am aşteptat”, a povestit Georgiana Lupu acum ceva vreme.

Citește și: Mihai Trăistariu a făcut scandal la Eurovision și NU mai participă în 2022: „Din acest motiv absentez’

Citește și: Primele imagini de la priveghiul lui Victor Socaciu.Fiul artistului e profund îndurerat

Citește și: Detalii neștiute despre povestea de dragoste dintre Marina Almășan și Victor Socaciu.De ce nu au mai vorbit după divorț

Georgiana Lupu a primit o garsonieră de la primărie

Georgiana Lupu nu a câștigat marele premiu la Survivor, așa că a fost nevoită să plece la muncă în Germania și să aibă diverse alte locuri de muncă pentru a-și plăti datoriile.

„Nu pot să lucrez, că n-am vaccinul. Am fost plecată în străinătate, am muncit, că aveam niște datorii, și am venit înapoi. În Germania. 3 săptămâni. Ca agent de pază. Am atestat, tradus. Am câștigat 1.000 și ceva de euro. Mi-am achitat aproape toate datoriile. Mai am…”, a declarat ea pentru Ciao.

Georgiana Lupu și-a decorat casa cu zecile de medalii și cupe pe care le-a câștigat în competițiile sportive, dar și multe icoane.

„Dacă sunt singură… cine e lângă mine? Dumnezeu. Cine Îmi dă putere să merg mai departe?

Când mă gândesc la trecut și mă uit la prezent îmi dau seama că am ajuns până aici doar cu ajutorul lui Dumnezeu. Avem o legătură specială eu cu Dumnezeu. Mai nou și cu Universul. Citesc foarte mult, încerc să mă documentez ca să mă deștept, a mai declarat Georgiana Lupu pentru Ciao.

foto: ciao.ro

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: