Esti aici
Acasa => Monden => George Burcea, primele declarații după ce Andreea Bălan a ajuns la spital. A mers să își vadă fetele, dar a fost ținut la poartă: ”Am sunat-o și pe mama ei”

George Burcea, primele declarații după ce Andreea Bălan a ajuns la spital. A mers să își vadă fetele, dar a fost ținut la poartă: ”Am sunat-o și pe mama ei”

George Burcea a aflat din presă că Andreea Bălan a ajuns la spital și a fost operată. Actorul face primele declarații, după ce mama fetițelor lui a suferit o intervenție chirurgicală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă se află în plin proces de divorț, George Burcea a încercat să afle ce se întâmplă cu fosta lui soție chiar de la ea, însă aceasta nu i-a răspuns la telefon. Cel mai probabil, Andreea Bălan nu a putut vorbi la telefon, fiind după o intervenție chirurgicală destul de complicată. Actorul a mers acasă la fosta lui soție pentru a-și vedea fetițele, însă nimeni nu i-a răspuns. George Burcea a declarat că a sunat-o pe mama Andreei Bălan, pe Andreea și chiar și pe bonă, însă nu a reușit să ia legătura cu nimeni.

„Eu de când am ieșit din carantină încerc să dau de Andreea, doar că absolut nimeni nu-mi răspunde la telefon. Am sunat-o și pe mama ei, am sunat și bona, m-am plimbat prin fața porții, am sunat chiar de acolo. Problema e că nimeni nu mi-a răspuns, i-am scris și Andreei Antonescu, tuturor. Nimeni nu a vrut să-mi zică nimic.

Eu am insistat pentru a-mi vedea fetele. Ultima dată când am vorbit mi-a zis să îmi fac testul covid după ce ies din carantină, fără test nu mă primește și cam atât. Apoi nu mi-a mai răspuns, am aflat din presă, la rândul meu, ce s-a întâmplat, nu știam nici că a fost operată, nici că se simțea rău.

În continuare încerc să dau de cineva care să îmi comunice și mie situația. Sper ca Andreea să fie bine și să nu aibă o problemă foarte gravă de sănătate”, a declarat George Burcea pentru FANATIK, după ce a aflat că Andreea Bălan a ajuns la spital.

George Burcea, primele declarații după ce Andreea Bălan a ajuns la spital. A mers să își vadă fetele, dar a fost ținut la poartă: ”Am sunat-o și pe mama ei”George Burcea, primele declarații după ce Andreea Bălan a ajuns la spital. A mers să își vadă fetele, dar a fost ținut la poartă: ”Am sunat-o și pe mama ei”

Andreea Bălan l-a obligat pe George Burcea să facă testul COVID-19 înainte să-și vadă fetițele

Actorul și noua lui iubită, Viviana Sposub, au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, însă după ce au stat izolați la domiciliu timp de două săptămâni, cei doi s-au vindecat. George Burcea este extrem de atașat de fetițele sale și a mers să le viziteze, însă nimeni nu i-a răspuns la telefon. Fostul concurent a făcut și testul pentru COVID-19, așa cum i-a cerut Andreea Bălan, iar rezultatul a fost negativ.

Citește și: Andreea Bălan, primele declarații după ce a fost operată de urgență: ”În urma investigațiilor, doctorii au descoperit…”

Citește și: Andreea Bălan a fost operată de urgență. Ce spun medicii despre starea ei de sănătate

Citește și: George Burcea s-a schimbat complet după divorț. Ce spune despre relația cu cele două fiice pe care le are cu Andreea Bălan: ”Așa trebuia să se întâmple”

Citește și: Viviana Sposub, confesiuni neașteptate despre relația cu George Burcea: „Părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună” / EXCLUSIV

FOTO: Facebook

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: