Esti aici
Acasa => Samsung => Galaxy S30 Ultra, pregătit cu o cameră foto de 150MP

Galaxy S30 Ultra, pregătit cu o cameră foto de 150MP

Potrivit zvonurilor circulate din surse apropiate companiei sud-coreene, Galaxy S30 Ultra aduce un upgrade consistent pe partea rezoluției foto, primind cel mai performant senzor optic dezvoltat până acum de Samsung pentru telefoane mobile.
Conform informațiilor neconfirmate oficial, telefonul va avea o cameră foto cu senzor principal de 150MP, modul de 64MP pentru funcția zoom, cameră ultra-wide de 16MP, un senzor macro de 12MP și o cameră 3D ToF cu rezoluție VGA. Este așteptat ca tehnologia de stabilizare optică a imaginii să fie implementată pentru toți cei trei senzori principali de imagine, dar și pentru unul dintre senzorii camerei frontale.
Echipată cu tehnologia nona-binning, camera principală va putea obține poze la rezoluție 150MP sub condiții ideale de iluminare, sau 16MP cu zgomot redus în condiții de lumină ambiantă redusă. Succesoare tehnologiei Tetracell, Nanocell foloseste nu mai puţin de 9 pixeli adiacenţi pentru simulrea unui pixel cu suprafaţă de 2.4μm, dublând rata de absorbţie a luminii.

În cifre, modul de 150MP se traduce într-o rezoluție efectivă de 12032×9024 pixeli, sau 4920 x 3264 pixeli în modul 16MP.
O altă evoluție interesantă este și adăugarea camerei macro de 12MP, actuala serie Galaxy S20 neoferind deloc această capabilitate. Având în vedere faptul că majoritatea producătorilor oferă nu mai mult de 5MP pentru camera macro, sccesorul Galaxy S30 Ultra ar putea fi în avantaj la acest capitol.

Articolul Galaxy S30 Ultra, pregătit cu o cameră foto de 150MP apare prima dată în Go4IT.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: