Esti aici
Acasa => Monden => Gabriel Cotabiță are COVID-19. Artistul se află internat în spital. Care este starea lui

Gabriel Cotabiță are COVID-19. Artistul se află internat în spital. Care este starea lui

Gabriel Cotabiță fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19, iar acum se află internat în spital. Medicii îi oferă îngrijire specializată, însă nu se cunosc mai multe detalii despre starea generală a artistului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriel Cotabiță se află internat în spital, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, anunțul fiind făcut de soția acestuia, pentru SpyNews.ro.

Artistul se află în grupa de risc pentru infecția cu virusul Sars-CoV-2, asta pentru că de-a lungul timpului el a avut mai multe probleme de sănătate ce i-au pus viața în pericol.

Gabriel Cotabiță are COVID-19. Artistul se află internat în spital. Care este starea luiGabriel Cotabiță are COVID-19. Artistul se află internat în spital. Care este starea lui

Momentan, nu se cunosc detalii despre starea în care Gabriel Cotabiță se află în aceste momente.

Gabriel Cotabiță a făcut accident vascular

În vara lui 2015, Gabriel Cotabiţă a primit o nouă şansă la viaţă. Artistul a suferit un accident vascular şi doar printr-o minune a scăpat cu viaţă, medicii fiind extrem de rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. La patru ani după acel moment, Gabriel Cotabiţă s-a refăcut complet.

‘Mi-a fost foarte greu luni de zile! Îmi amintesc că urcam pe scenă cu prompter, și cântam uitându-mă tot timpul acolo! Avem momente când nu îmi aduceam aminte versurile, erau așa niște flash-uri ciudate… și trebuia să fac ceva rapid! De aceea, am recurs la acel tertip, să nu simtă oamenii din public că ar fi fost ceva în neregulă cu mine. Tulburările erau dure și îmi dădeau o stare de anxietate. Cu timpul, din fericire, ele au devenit din ce în ce mai rare, iar după un an, nu am mai avut nimic. Totul este acum perfect și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru în fiecare zi’, a povestit Gabriel Cotabiță, anul trecut.

În vara lui 2015, Gabriel Cotabiţă a stat în comă o lună, timp în care doctorii au făcut și imposibilul pentru a-l salva, iar familia și prietenii au recurs la rugăciuni comune pentru a se întâmpla o minune.

Minunea a făcut ca acel procent de 1% şanse de supravieţuire să crească până la 100% şi astăzi, la 4 ani de când a trecut pe lângă moarte, artistul să-şi fi revenit complet. Susţine concerte, iubeşte, se bucură de viaţă şi consideră că trebuie să profite la maxim de noua şansă la viaţă pe care a primit-o.

În septembrie 2020, Gabriel Cotabiţă a început colaborarea cu trupa Othello, alături de care a demarat proiectul „Redivivus” – o rememorare, într-o viziune orchestrală nouă, a tuturor şlagărelor pe care artistul le-a cântat solo sau alături de Redivivus, Holograf şi VH2.

Citește și: Fiul cel mare al lui Adrian Năstase, din nou tată de băiat!Andrei și soția sa, un manechin superb, au ținut nașterea secretă

Citește și: Cine este mama Cristinei Țopescu.Prima soție a lui Cristian Țopescu a plecat din România în timpul regimului comunist

Citește și: O mai ţineţi minte pe prima soție a lui Cătălin Crișan?Cum arată solista Lucia Bubulac acum, la 55 de ani

Totodată, el s-a asociat proiectului „Cântecul tău”, lansat de trupa Othello. Gabriel Cotabiţă a împlinit 65 de ani pe în 1 noiembrie 2020 și a sărbătorit printr-o apariţie live on-line pe Facebook şi Youtube, împreună cu noua trupă.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: