Esti aici
Acasa => Monden => Gabi Bădălău a confirmat că a avut o relație cu Bianca Drăgușanu. Primele declarații despre femeile pe care le-a dus acasă

Gabi Bădălău a confirmat că a avut o relație cu Bianca Drăgușanu. Primele declarații despre femeile pe care le-a dus acasă

Gabi Bădălău a confirmat că a avut o relație cu Bianca Drăgușanu. Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu doar ce s-a despărțit de vedetă și face primele declarații.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Așa cum mulți se așteptau, povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu a durat prea mult. După două vacanțe de vis, în Dubai și în Maldive, cei doi au decis că este momentul să pună punct relației lor. Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a confirmat că a avut o relație cu Bianca, ba chiar vorbește foarte frumos despre ea.

Gabi Bădălău a confirmat că a avut o relație cu Bianca Drăgușanu. Primele declarații despre femeile pe care le-a dus acasăGabi Bădălău a confirmat că a avut o relație cu Bianca Drăgușanu. Primele declarații despre femeile pe care le-a dus acasă

Într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show, Gabi Bădălău a confirmat că a avut o relație cu Bianca Drăgușanu. Deși povestea lor de dragoste nu a durat prea mult, cei doi au reușit să meargă în mai multe vacanțe.

”Se pare că nu-i priește Dubaiul. Totul e perfect, totul e așa cum trebuie să se întâmple. Totul e lăsat în voia Domnului, totul se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător.

Nu am negat niciodată lucrurile astea. Corect, da! Dacă vrei să auzi de trei ori, da, da,da! (n.r că au fost împreună”, a declarat Gabi Bădălău.

Citește și: Răsturnare de situație! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau s-au despărțit din cauza lui Alex Bodi

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit: „Copiii văd tot felul de lucruri”

Citește și: De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Nu tot ce pare lapte şi miere chiar este…”

Citește și: Bianca Drăgușanu face publice imaginile cu ea desfigurată, după ce a fost snopită în bătaie: „Am greșit pentru că am tăcut și am iertat”

Ce spune Gabi Bădălău despre femeile cu care a fost văzut

Se pare că fostul soț al Claudiei Pătrășcanu își trăiește viața la maximum. Recent, el a fost surprins alături de două domnișoare în timp ce urcau în apartamentul său. Gabi Bădălău a declarat că femeile cu care a fost văzut sunt vecinile sale, iar el doar le-a condus acasă.

”Da, fetele erau vecinile mele și le-am condus acasa că stăteau pe palier cu mine, sunt vecine de palier în bloc cu mine și le-am condus acasă, sunt vecinele mele.”, a spus bărbatul la XNS.

Bianca Drăgușanu a reacționat imediat, după ce a aflat că fostul ei iubit a mers acasă cu trei femei. Vedeta nu a ezitat să-l înțepe pe Gabi Bădălău. ”Ați văzut ce s-a întâmplat aseară în oraș, cică au fost promoții 3 la 10 lei. Te duci la un restaurant și îți iei un suc și îți mai dă trei gratis și poți să le iei cu tine acasă. Așa se întâmplă la promoție. Uite că dacă știam că e promoție ieșeam și eu în oraș.”, a spus Bianca.

FOTO: Facebook

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: