Esti aici
Acasa => Monden => Fulgy de la Clejani a pus ochii pe Oana Zăvoranu: „Vreau să fie cu mine!”

Fulgy de la Clejani a pus ochii pe Oana Zăvoranu: „Vreau să fie cu mine!”

Fulgy de la Clejani lovește din nou! De data asta îi face declarații de dragoste Oanei Zăvoranu, după ce anterior o prezenta drept „nevasta” lui pe o fostă concurentă de la „Bravo, ai stil!”. S-a răzgândit, însă, rapid și consideră că doar Oana Zăvoranu l-ar ajuta să se refacă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fulgy de la Clejani trece printr-o perioadă dificilă, în care ba este prins la volan sub influența drogurilor, ba se ceartă cu diverse persoane din showbiz. De data asta, fiul Clejanilor este într-o dispoziție romantică și schimbă foarte des partenerele. Însă, la inimă o are pe Oana Zăvoranu, femeie căsătorită din păcate pentru el.

Fulgy de la Clejani a pus ochii pe Oana Zăvoranu: "Vreau să fie cu mine!"Fulgy de la Clejani a pus ochii pe Oana Zăvoranu: "Vreau să fie cu mine!"

Fulgy a spus pe contul său de Instagram că și-ar dori ca Oana Zăvoranu să spună că vrea să fie cu el.

„Doamne, în sfârșit mă pun și eu să dorm, după
două-trei zile de nesomn în care am țipat. Vreau doar să mă trezesc cu
vocea mea la loc ca să pot să zbier și Oana Zăvoranu să-mi zică că vrea
să fie cu mine.”
, a spus Fulgy pe Instagram, aproape rămas fără glas.

Cu câteva ore înainte să spună acest lucru, Fulgy s-a afișat pe tot parcursul zilei alături de o fostă concurentă de la „Bravo, ai stil!”. Fiul Clejanilor o săruta tot timpul și o prezenta drept „nevasta” lui.

Mai mult, Dan Manole, pe numele real, a închiriat un apartament de lux, într-unul dintre cele mai scumpe hoteluri din București pentru a petrece câteva ore de vis cu cea pe care ieri a numit-o „iubita” sa, scrie Cancan.ro.

Citește și: Fulgy
s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins drogat la volan:’Sunt
plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină’

Citește și: Michaela Prosan este însărcinată.Prima imagine cu burtica de gravidă

Citește și: Fulgy a recunoscut că a consumat droguri. Ce decizie a luat acum:„Îmi pare rău, mamă, că…’

Cuplul-model pentru Fulgy de la Clejani

Deși are doar 23 de ani, Fulgy a declarat că este pregătit să se așeze la casa lui atunci când va întâlni femeia potrivită. Cuplul lui preferat din showbiz este cel format de Antonia și Alex Velea.

”Alex Velea cu Antonia sunt exemplul meu de cuplu modern. Cum să nu vrea să mă însor? Sper să găsesc o fată pe măsura cerințelor mele ca bărbat: respect și onoare.

Frumusețea se duce, iar banii se cheltuiesc.Viitoarea mea iubită se va bucura de viața pe care o am eu. Sunt un băiat cuminte și liniștit. Am greșit și gata! Vreau să fiu lăsat în pace!”, a spus Fulgy la Xtra Night Show.

„E singurul meu regret…”

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a fost prins în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise, motiv pentru care polițiștii i-au deschis dosar penal. Acesta a fost invitat la Xtra Night Show și a izbucnit în plâns, mărturisind că regretă că a consumat droguri și nu mai vrea să facă asta niciodată.

Fiul Viorică și al lui Ioniță de la Clejani a mărturisit că cel mai mare regret al lui este faptul că a ajuns să consume droguri.

Îmi pare rău, simt un regret. Cunosc drogurile, asta e singurul meu regret, știu ce înseamnă droguri, nu îndemn pe absolut nimeni să se drogheze. Dacă te droghezi îți consumi serotonica, dopamina și tot ce ține de hormoni și de glande. Asta să se înțeleagă de la mine, nu vă drogați niciodată.

Mă simt vinovat. Mi-am dat seama că toată lumea e falsă, cu toții vor ceva de la mine și familia mea. Se promovează prostia pentru că e normal ca banii să fie mai presus decât onoarea. Onoarea și respectul sunt mai presus de orice. Nu vreau să fiu un tată care e văzut de copiii lui că se droghează, ce exemplu aș fi eu?‘, a declarat Fulgy la Xtra Night Show,

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: