Esti aici
Acasa => Monden => Florin Ristei, declarație de dragoste pentru iubita lui. Câți ani împlinește azi Naomi Hedman.

Florin Ristei, declarație de dragoste pentru iubita lui. Câți ani împlinește azi Naomi Hedman.

Este ziua lui Naomi Hedman, iar Florin Ristei nu a ratat ocazia de a-i face încă o declarație de dragoste iubitei sale. Fosta concurentă de la X Factor și vedeta Antena 1 trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai multe luni, care ar fi început după ce Naomi a părăsit X Factor și nu în timpul competiției jurizate atunci chiar de Florin Ristei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Florin Ristei se pare că a găsit fericirea în brațele londonezei care a devenit celebră în Marea Britanie în urma participării într-un reality -show asemănător cu „Insula iubirii”. La X Factor România a fost în echipa Deliei, însă nu a reușit să câștige competiția. Totuși, prin participarea la acest concurs l-a cunoscut pe Florin Ristei, de care s-a îndrăgostit lulea.

Florin Ristei, declarație de dragoste pentru iubita lui. Câți ani împlinește azi Naomi Hedman.Florin Ristei, declarație de dragoste pentru iubita lui. Câți ani împlinește azi Naomi Hedman.

Florin Ristei a dezvăluit povestea de dragoste cu Naomi după ce formau un cuplu de câteva luni și de ceva timp nu se mai ascund. Artistul a profitat că astăzi este ziua de naștere a iubitei sale, împlinește 28 de ani, și i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă: „La mulți ani unuia dintre cei mai frumoși oameni pe care i-am întâlnit vreodată”, a scris Florin Ristei pe Instastory la o fotografie în care o sărută pe iubita lui.

Citește și: Cum arată Nicoleta Luciu la 40 de ani, nemachiată. Și-a făcut mai multe intervenții la față

Citește și: Andreea Bălan, pregătită să se mărite din nou: „Sunt tânără. De ce nu?’

Citește și: Cum arată Florin Dumitrescu după ce a slăbit 10 kg, cu supă de varză: „M-am cam tras la față”

Naomi i-a cunoscut deja și pe părinții lui Ristei, iar aceștia o plac și sunt foarte fericiți cu alegerea făcută de fiul lor. În ultima perioadă, cei doi postează des fotografii împreună, deși inițial au ezitat să-și facă publică relația.

”Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat juratul de la ”X Factor”, Florin Ristei în urmă cu câteva luni, când și-a asumat relația cu frumoasa cântăreață.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: