Esti aici
Acasa => Monden => Florin Dumitrescu, din culisele emisiunii Chefi fără limite. La ce probe sunt supuși concurenții

Florin Dumitrescu, din culisele emisiunii Chefi fără limite. La ce probe sunt supuși concurenții

Florin Dumitrescu și cei doi colegi ai săi, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu vor veni cu un nou format de emisiune culinară. „Chefi fără limite” va fi difuzată la Antena 1 și va veni cu noi surprize pentru telespectatorii. Chef Dumitrescu a explicat care sunt regulile reality show-ului și ce probe îi așteaptă pe concurenți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cei trei chefi au renunțat la cuțite și au pornit într-o aventură de neuitat. Irina Fodor va fi gazda noii emisiuni, fiindu-le alături concurenților. Chef Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au filmat în Grecia pentru noua emisiune, iar show-ul se anunță a fi unul cu preparate originale cu savoare elană.

Chefi fără limite este primul show culinar din România care combină gătitul cu călătoriile și aventura. Fiecare episod le va detalia telespectatorilor preparate tradiționale cu savoare elană, dar și locuri absolut superbe. Cei trei chefi au parte de o aventură pe cinste.

Citește și: Chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei sunt co-prezentatori la Chefi fără limite, de la Antena 1.Ce misiuni vor avea

Citește și: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, despre Chefi fără limite, de la Antena 1:„La majoritatea probelor ne certăm”

Citește și:Vica Blochina a fost bătută de tatăl ei, în copilărie:„Era foarte sever și…”

Citește și: Ashley Graham, modelul plus-size, a născut gemenii acasă:„O să-mi iau un timp să mă recuperez”

Florin Dumitrescu, din culisele emisiunii Chefi fără limite. La ce probe sunt supuși concurenții

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu se vor duela de această dată în Grecia, în mijlocul mâncărurilor tradiționale grecești. Noul show aduce un format complet diferit față de emisiunea Chefi la cuțite. Florin Dumitrescu a dezvăluit care sunt regulile noului show culinar, dar și care sunt etapele pe care concurenții trebuie să le îndeplinească. Chefii și concurenții sunt nevoiți să își procure singuri ingredientele sau ustensilele, iar misiunile vor duce întreaga competiție la un alt nivel.

„Chefi fără limite, așa cum îi spune și numele, este un format care te scoate din zona ta de confort. Te pune la gătit, dar nu doar la gătit. Te trece prin tot felul de probe, care mai de care mai interesante, ca să cunoști mai bine locul în care te afli. Într-o etapă, prima zi este despre explorare și cunoaștere.(…)Prima zi se desfășoară prin misiuni, totdeauna având aceste trei echipe care merg fiecare la misiunea ei„, a spus Dumitrescu pentru a1.ro.

Care sunt regulile emisiunii „Chefi fără limite”

Florin Dumitescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea sunt protagoniștii noului format, iar aceștia vor coordona câte o echipă. Miza este aceea de a demonstra câ un bucătar profesionist se poate descurca în orice situație de stres. Chef Iosif Ștefănescu se va asigura că chefii respectă indicațiile fiecărei misiuni, iar Marius Tudosei va aduce în prim plan partea gastronimică a Greciei.

Ziua doi de etapă are, de regulă, o misiune mai grea, în care aprofundăm și mai tare subiectul despre recunoașterea insulei și recunoașterea locului. Apoi urmează gătitul pentru Joker. Un Joker care schimbă mult evoluția pe echipe într-un stage, într-o etapă, într-o locație. Echipa câștigătoare ajunge în imunitate. Practic nu participă deloc în ziua trei, ci are activități plăcute și impresionante.

Ziua trei se desfășoară prin misiune, bineînțeles. În fiecare zi sunt misiuni. Urmează o găteală unde avem două echipe la o confruntare directă. Iar câștigătoarea se salvează de la eliminare, devine imună.Grecia este o țară care are foarte multe de arătat lumii întregi, este o țară frumoasă, care te îndeamnă să stai, să te bucuri de soare și de priveliște”, a mai spus Florin Dumitrescu.

Când începe noua emisiune de la Antena 1

Chefi la limite va spune povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoas insule grecești, și anume Chios, Lesbos, Corfu, Creta sau Naxos. Irina Fodor a prezentat sezonul 4 Asia Express, iar acum merge în aventura grecească alături de cei trei chefi. Potrivit informațiilor de pe contul oficial de Instagram al emisiunii, show-ul va fi difuzat la televizor în primăvara acestui an.

O să explorăm Grecia și insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu mașina și nu m-aș mira chiar înot. Mai ales în cazul chefilor și al echipelor lor. O să descoperiți, alături de noi frumusețea necunoscută a acestei țări, cultura ei culinară deosebit de bogată. O să trăiți o aventură care nu seamănă cu ce ați mai văzut până acum”, a declarat Irina Fodor.

Sursa foto: Instagram

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: