Esti aici
Acasa => Monden => Florin Dumitrescu a avut nevoie de îngrijiri medicale la Chefi la Cuțite: „O durere foarte nasoală în capul pieptului „

Florin Dumitrescu a avut nevoie de îngrijiri medicale la Chefi la Cuțite: „O durere foarte nasoală în capul pieptului „

Lui Florin Dumitrescu i s-a făcut rău în cadrul ediției de duminică seara a emisiunii Chefi la cuțite. Juratul s-a confruntat cu probleme de sănătate care l-au speriat și a avut nevoie de îngrijiri medicale, acuzând o durere mare la nivelul pieptului și al spatelui. Totul s-a petrecut din cauza unei întâmplări nefericite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Florin Dumitrescu a trecut prin momente dificile la Chefi la cuțite, în ediția de duminică seara. Celebrul bucătar s-a confruntat cu probleme de sănătate, care au fost declanșate în urma unei întâmplări nefericite. Totul a început când Florin Dumitrescu a mers să vadă ce face echipa verde chiar în momentul în care Dorin se ocupa de scoaterea aerului din oala sub presiune în care fierbea burta de vită pentru pregătirea ciorbei.

Florin Dumitrescu a avut nevoie de îngrijiri medicale la Chefi la Cuțite: "O durere foarte nasoală în capul pieptului "Florin Dumitrescu a avut nevoie de îngrijiri medicale la Chefi la Cuțite: "O durere foarte nasoală în capul pieptului "

În acel moment, Florin Dumitrescu s-a izbit de un miros care l-a făcut să amețească. Din nefericire, problema de sănătate s-a amplificat, iar celebrul bucătar a avut nevoie de îngrijiri medicale. Toată lumea de la Chefi la cuțite s-a panicat în momentul în care Florin Dumitrescu a dispărut din platou, el afându-se pe mâinile medicilor.

Citește și: Cum arată iubitul Elenei Matei de la Chefi la Cuțite.Primele imagini

Citește și: Cum arată soțul Narcisei de la Chefi la Cuțite.S-a măritat la 15 ani

Citește și: Daiana Anghel s-a căsătorit în secret!Cristina Ich a prins buchetul

Citește și: Prima reacție a Reginei Elisabeta după nașterea fiicei lui Meghan Markle și a lui Harry.Lilibet e a 11-a strănepoată

Florin Dumitrescu, probleme de sănătate la
Chefi la cuțite

S-a constatat că Florin Dumitrescu avea tensiunea foarte mică. De asemenea, acesta spunea că resimnte o durere mare la nivelul pieptului și al spatelui. Speak a fost alături de Florin Dumitrescu în momentul în care acesta primea îngrijiri medicale și a fot uimit și vizibil îngrijorat de starea în care se afla juratul. Ba chiar, Speak i-a spus că este „alb la față”.

Speak: Dar ce-ai pățit? Ia uite ce alb ești la față!

Florin Dumitrescu: Nu-i așa? A scos ăsta presiunea dintr-o oală cu burtă de vită și și am stat lângă ea și m-a lovit un miros… Mi-e frică să nu mi se fi declanșat vreun icter mecanic.

Speak: Păi și ce faci? Ai abandonat formația?

Florin Dumitrescu: Nu mai pot. M-a pus în genunchi.

Florin Dumitrescu: „Nu mai eram bun de nimic”

Florin Dumitrescu a povestit cum s-a petrecut
totul și care au fost simptomele pe care le-a resimțit. Acesta a declarat la
Chefi la cuțite că, în momentul în care a fost izbit de acel miros, a simțit că
nu mai este bun de nimic și că nici nu mai ține minte foarte bine multe lucruri
din probă.

Am trecut pe la echipa lui Bontea fix când scoteau aerul din oala sub presiune în care fierbeau burta. În momentul ăla mi s-a făcut rău. Mi s-a pus un val așa de ceață, nu mai eram bun de nimic. A venit un miros… de mi-a întors stomacul. Am amețit. Din momentul ăla, eu nu mai țin minte foarte multe lucruri din probă, din battle. Am ieșit afară. Mi-a luat tensiunea. Aveam tensiunea foarte mică. O durere foarte nasoală în capul pieptului și în spate și m-am speriat un pic”, a spus Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite.

După ce a luat o pastilă, Florin Dumitrescu
și-a mai revenit, dar nu în totalitate.

Am luat o pastilă că nu mai sunt om, mi s-au tăiat picioarele. Am reușit să mă ridic, am intrat un pic în platou, dar am simțit că nu mai pot să stau în picioare. Am zis că-mi iau pauză, că nu mai pot”, a mai spus acesta.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran Antena 1

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: