Esti aici
Acasa => Sanatate => Finanțări pentru startup-uri prin Factory by Raiffeisen Bank

Finanțări pentru startup-uri prin Factory by Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank deschide înscrierile în concursul de proiecte „Factory by Raiffeisen Bank” prin care acordă credite în valoare de până la 50.000 de euro/proiect pentru startup-uri. 

Înscrierile au loc pe platforma www.raiffeisenfactory.ro, până la data de 22 aprilie 2018. „Factory by Raiffeisen Bank” este un program de finanțare, desfășurat online sub forma unui concurs de proiecte, pe platorma www.raiffeisenfactory.ro. Participanții pot fi întreprinderi mici și mijlocii cu cel mult doi ani de activitate sau antreprenori care au o idee de afaceri viabilă, dar care nu și-au înființat încă o firmă.

După crearea unui cont și autentificarea pe platformă, fiecare participant trebuie să completeze formularul de înscriere, disponibil la secțiunea Depozit de idei. Următoarele etape vor consta în verificarea proiectelor înscrise pe baza criteriilor de eligibilitate și evaluarea lor de către specialiștii Raiffeisen Bank. Finaliștii vor susține și dezvoltă planul de afaceri în față unei comisii de selecție, care va decide proiectele acceptate pentru finanțare prin programul „Factory by Raiffesien Bank”.

Prin această inițiativă, Raiffeisen Bank încurajează înființarea și dezvoltarea de startup-uri cu idei inovatoare și planuri de afaceri solide, iar antreprenorii selectați pentru finanțare vor beneficia de îndrumare de specialitate, arată banca, într-un comunicat de presă.

Creditele vor fi acordate prin programul COSME, cu garanție de la Fondul European de Investiții. Oferta completă de beneficii poate fi găsită pe platforma de concurs, sub denumirea de Ofertă start-up.

 „Ne bucurăm că lansăm acest concurs de proiecte pentru startup-urile românești. Este un domeniu în care și noi și antreprenorii avem mult de învățat, iar acest exercițiu ne ajută pe toți. Ne dorim ca Factory by Raiffeisen Bank să devină un instrument util pentru întreprinzătorii cu idei, aflați la început de drum”, a spus Vladimir Kalinov, vicepreședinte de retail al Raiffeisen Bank.

Depozitul de idei este secțiunea din platformă de concurs unde se adună, se analizează și se evaluează proiectele, pe baza criteriilor menționate în regulamentul de participare (secțiunea „Unelte pentru ucenici”). Tot aici poate fi consultat Ghidul de înscriere, care oferă mai multe detalii privind completarea formularului, și Simulatorul de credite, pentru a identifica tipul de credit de care are nevoie participantul și sumă pe care o poate solicita băncii.

Orice întrebări legate de programul de finanțare pentru startup-uri pot fi trimise pe e-mail la: factory@raiffeisen.ro.

Finanțările sunt acordate datorită Garanției puse la dispoziție de către COSME și de către Fondul European pentru Investiții Strategice (“FEIS”), stabilite în temeiul Planului de investiții pentru Europa. Scopul FEIS este de a susține finanțarea și implementarea investițiilor productive în cadrul Uniunii Europene și respectiv de a asigură creșterea gradului de acces la finanțare.

The post Finanțări pentru startup-uri prin Factory by Raiffeisen Bank appeared first on Revista Biz.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: