Esti aici
Acasa => Monden => Finala Asia Express sezonul 4. Echipele se simt în mare pericol

Finala Asia Express sezonul 4. Echipele se simt în mare pericol

Finala Asia Express sezonul 4. Una dintre cele mai iubite competiții de la Antena1 este aproape de final. Concurenții vor fi supuși ultimelor probe pe 28 noiembrie 2021. Aceștia se simt puși în pericol de eliminare și se așteaptă la cele mai dificile provocări de până acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Finala Asia Express sezonul 4. Competiția Asia Express de la Antena1 este foarte aproape de final! În mai puțin de două săptămâni se vor afla câștigătorii sezonului 4. Chiar dacă telespectatorii showului stau cu sufletul la gură, în presă deja s-a vehiculat cine a câștigat provocarea de la Antena1.

Vedetele vor avea parte de un element surpriză în această etapă. 3 cutii de nestemate vor ascunde în ele posibile eliminări.

Evident că presiunea este foarte mare. Diferența între perechile din concurs este foarte mică. Noi ne simțim în acest moment în mare pericol.”, mărturisește Elwira Petre, potrivit a1.ro.

Citește și: Concurenții de la Asia Express gătesc la Chefi la Cuțite.Imagini în premieră

Citește și: Care e numele complet al lui Mihai Petre de la Asia Express:„Nimeni nu știa asta până acum”

Citește și: Dinu Maxer i-a făcut avansuri Alexandrei Dinu, când era într-o relație cu Nicoleta Luciu:„Probabil m-a refuzat pentru că…”

Citește și: Cine este fiul abandonat al lui Jean de la Craiova.Alexandru are 31 de ani

Finala Asia Express sezonul 4.

Finala Asia Express sezonul 4. În acest moment concurenții se află în Rosh HaNikra. Ei vor avea de construit un castel de nisip de 1 metru înălțime pe plajele de la Marea Mediterană ale Israelului. Concurenții vor fi nevoiți să aducă un tribut pentru castelele templierilor care au protejat țara în urmă cu 9 secole.

„Doamne ferește! Am citit misiunea și părea un basm, atât de lungă era. Iar când am văzut dimensiunile pe care trebuia să le respectăm mi s-a părut foarte greu. Știam că vom avea mult de lucru și că vom sta mult în soare.”, va spune Lidia Buble.

Mihai Petre, despre competiția Asia Express

Finala Asia Express sezonul 4. Mihai Petre a declarat că acesta este primul și ultimul show care îl va scoate atât de mult din zona de confort. Deși a fost o experiență foarte grea pentru dansator, acesta susține că va rămâne una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le are.

Nici n-am văzut și nici nu mai vreau să văd, pentru că eu cred că, pentru mine, este primul și ultimul. Eu vă spun!Să se consemneze în analele showbizului românesc, primul și ultimul, nu îmi mai trebuie! Pe de altă parte, sunt convins că va deveni cea mai frumoasă amintire pe care o voi avea. Niciodată n-am fost scos în halul ăsta din zona de confort (…) Sunt sentimente contradictorii, dar asta e tare fain”, a spus Mihai Petre.

Cine este câștigătorul emisiunii

Potrivit CANCAN.ro, finala Asia Express sezonul 4 va fi jucată de echipele formate din Emi și Cuza și Mihai Petre și Elwira. Sursa citată susține că dansatorul împreună cu soția sa sunt cei care vor pune mâna pe premiul cel mare.

De-a lungul emisiunii, echipele s-au confruntat cu provocări neașteptate și au fost nevoiți să le facă față cu brio tuturor. Finala va putea fi urmărită pe data de 28 noiembrie 2021, la Antena1.

Sursă foto: Facebook

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: