Esti aici
Acasa => Monden => Fiica Andreei Esca, vacanţă departe de România! N-a plecat însoţită de iubit

Fiica Andreei Esca, vacanţă departe de România! N-a plecat însoţită de iubit

Fiica Andreei Esca, vacanţă departe de România. De o bună perioadă de timp, Alexia şi Mario Fresh trăiesc o poveste de iubire adolescentină. Petrec vacanţele împreună în general, mai puţin de data aceasta. Ea se află în Austria acum, oare au întâmpinat dificultăţi în relaţie şi călătoresc separat?

Cu câteva zile în urmă, Alexia a părăsit România şi a plecat să schieze în Austria, într-o zonă superbă de munte acolo unde temperaturile sunt cu multe grade în minus. Adolescenta se pricepe e minune la acest sport, are costumaţia şi echipamentul potrivit şi aşa reuşeşete să se distreze. A postat pe Instagram mai multe imagini de acolo, însă în niciuna dintre ele nu apare Mario Fresh, iubitul său.

Se pare că nu au plecat împreună în vacanţă de această dată. El a rămas în România, se concentrează pe proiectele sale alături de Golden Boy Society. Chiar şi în vară cei doi au fost împreună într-o vacanţă exotică superbă.

Citeşte şi:

Antonia nu mai rezistă fără fiica ei. Artista a plecat în Italia

Alexia Eram şi Mario Fresh, poveste de iubire

Povestea de iubire nu este una tocmai noua. Tinerii s-au cuplat în anul 2016, în luna iulie. De atunci îşi trăiesc dragostea mai ales că famiile lor au fost de acord. Mai mult decât atât, aceştia se şi vizitează, au o relaţie foarte bună.

În toamna anului trecut, Alexia a dat de bănuit că ar pleca la studii în străinătate, departe de România. Rămâne de văzut dacă tânărul artist din gaşca lui Alex Velea o va urma.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: