Esti aici
Acasa => Monden => Familia lui Cove. Prezentatorul TV este îndrăgostit nebuneşte

Familia lui Cove. Prezentatorul TV este îndrăgostit nebuneşte

Familia lui Cove. Prezentatorul e un familist convins. Apare în fiecare zi la TV, dar foarte rar vorbeşte despre familia sa. Actorul are o soţie superbă şi o minunăţie de copil. Recent, aceştia au ieşit la zăpadă, s-au distrat pe cinste în familie. Avem imaginile! 

În anul 2013, Cove şi Florentina Ene şi-au unit destinele. Au şi acum o căsnicie fericită şi un copil, un băieţel, care creşte pe zi ce trece. Soția lui Cove, care este o prezență foarte discretă, este foarte frumoasă, iar prezentatorul de televiziune este îndrăgostit nebunește de ea.

În weekend, Cove, împreună cu familia, a ieşit la zăpadă. Toate privirile au fost aţintite asupra micuţului care a făcut împreună cu tatăl său un om de zăpadă. Mihai Răzvan a moştenit trăsături şi de la mama sa, dar şi de la Cove.

Se pare că actorul profită din plin de timpul liber pe care îl are. În cursul săptămânii acordă o mare atenţie proiectelor pe care le desfăşoară la Pro TV, „Vorbeşte lumea” şi „Mă însoară mama”. Familia ocupă primul loc pentru el şi caută să fie cât mai mult în preajma ei.

Citeşte şi:

Mihai Petre şi Elwira au dezvăluit sexul bebeluşului. Sunt în culmea fericirii

Cove, despre relaţia cu Florentina

 „Ne-am cunoscut la o petrecere. La momentul respectiv fiecare avea viața lui, amândoi eram implicați într-o altă relație. După aceea nu ne-am mai întâlnit. Eu, între timp, m-am și căsătorit și am și divorțat. Apoi ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una-alta.

Am luat-o așa cu pași timizi și totul a decurs de la sine. Nici nu ne gândeam că vom rezista mult timp împreună. Au fost și momente în care ne-am speriat un pic, dar ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt”, spunea Cove, într-un interviu, despre actuala sa parteneră de viață.

Foto: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: