Esti aici
Acasa => Monden => Falsul medic italian Matteo Politi și-a mutilat pacientele! Dovezile sunt înspăimântătoare!

Falsul medic italian Matteo Politi și-a mutilat pacientele! Dovezile sunt înspăimântătoare!

Matteo Politi, aka Matthew Mode, supranumit și „medicul cu 8 clase”, un escroc care a profesat medicina bine-mersi în România, a fost prins la graniță în timp ce încerca să iasă din țară. Acum, încep să iasă la iveală cazurile de mutilare a pacientelor care au apelat la acest pseudo-medic!

Matthew Mode,

În cursul zilei de azi, Matthew Politi, „medicul cu opt clase”, a fost prins la graniţă, în timp ce încerca să fugă cu trenul din România. Cetățeanul italian care de un an de zile practică chirurgia plastică fără să aibă nici măcar liceul își va ispăși cu siguranță pedeapsa, însă asta nu le ajută cu nimic pe victimele sale, femeile pe care pseudo-medicul a reușit să le mutileze…

„Situația acestui impostor este mult mai gravă decât a prezentat-o presa”

Din nefericire, documentările despre acest escroc au apărut mult prea târziu, dar cel puțin vor ajuta la condamnarea lui. Doctorul Radu Ionescu, șeful Secției de Chirurgie Plastică de la Spitalul de Chirurgie Plastică și Ortopedie Medlife, a prezentat, într-un videoclip postat pe contul de Instagram, cazul unei foste paciente operate de falsul medic italian Matteo Politi. „Situația acestui impostor este mult mai gravă decât a prezentat-o presa. Și aici mă refer la mutilările pe care le-a efectuat în urma practicării medicinei fără drept”, a declarat medicul, care a povestit că a aflat despre impostorul Matteo Politi prin intermediul unei paciente, care s-a prezentat în cabinetul lui după ce suferise o mutilare în urma unei operații de augmentare cu mastopexie, operație efectuată de „medicul cu 8 clase”!

Pacienta operată de medicul cu 8 clase a suferit mai multe complicații.

Pacienta operată de medicul cu 8 clase a suferit mai multe complicații.

 

Apoi, doctorul Radu Ionescu a explicat care sunt implicațiile unui asemenea caz de malpraxis, care nu este singurul, în cazul lui Matteo Politi: „Pe lângă rezultatul dezastruos estetic pe care îl are, are și o complicație locală care se numește necroză de areolă. Practic, în urma actului chirurgical se întrerupe vascularizația zonei pigmentare a sânului, determinând la nivelul acesteia o zonă cicatricială, mutilantă, extrem de greu de rezolvat chirurgical într-un timp ulterior”. Iar dacă la asta adăugăm faptul că pacienta va trebui să aștepte un an până la reconstrucția zonei, care, în cazul în care nu va avea rezultate, problema se va remedia printr-un tatuaj, tabloul este complet. Întrebarea care se pune este cum de nimeni nu a sesizat, timp de 1 an de zile, incompetența acestui escroc, care, evident, nu intra singur în sala de operație!

Foto: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: